Sorum var Yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Salih'in annesi tarafından oluşturulan Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 940 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım
Konbuyu başlatan Salih'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlumun makatinda küçük küçük sivilcelenme oldu. Hatta uçları beyazladi patlatmanin sağlıklı olacağını sanmıyorum. Sizce neden olmustur ve ne yapmaliyim sudocrem kullaniyorum ama geçmiyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hanımlar oğlumun makatinda küçük küçük sivilcelenme oldu. Hatta uçları beyazladi patlatmanin sağlıklı olacağını sanmıyorum. Sizce neden olmustur ve ne yapmaliyim sudocrem kullaniyorum ama geçmiyor
Kaç aylık canım patlatma bepantol sür geçmezse de Dr görmesi daha iyi

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kaç aylık canım patlatma bepantol sür geçmezse de Dr görmesi daha iyi
9 aylık canım. Yaşayan varsa doğal yöntemle nasıl giderilir bir bilgisi olan vardır diye düşündüm kuzum. Daha çok artarsa gideceğim InsaAllah. Nettenokudum oranın kuru birakilmasi gerektiği yazıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
9 aylık canım. Yaşayan varsa doğal yöntemle nasıl giderilir bir bilgisi olan vardır diye düşündüm kuzum. Daha çok artarsa gideceğim InsaAllah. Nettenokudum oranın kuru birakilmasi gerektiği yazıyor
Anladım canım geçmiş olsun yediği birşey de alerji yapmış olabilir zeytinyağı sür azıcık faydası olacaktır

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Her bezden sonra ıslak mendil temas ettirmeden hafif sıcak su ile yıka canık sonra Bepanthol sür. Buna rağmen geçmezse hastaneye git

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anladım canım geçmiş olsun yediği birşey de alerji yapmış olabilir zeytinyağı sür azıcık faydası olacaktır
DenerimbinsaAllah kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Her bezden sonra ıslak mendil temas ettirmeden hafif sıcak su ile yıka canık sonra Bepanthol sür. Buna rağmen geçmezse hastaneye git
Bapanthol yerine sudocrem sürsem fark eder mi

EElkmde o var

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
DenerimbinsaAllah kuzum

EElkmde o var
Ben hiç kullanmadım canım ben hep Bepanthol kullandığım için onu önerdim benim oğlum enfeksiyon geçiridğinde kakası yüzünden sürekli kıpkırmızı olurdu poposu direk sürerdim 1 saat sonra bir şey kalmazdı ondan dolayı onu önerdim baya iyi çünkü

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben hiç kullanmadım canım ben hep Bepanthol kullandığım için onu önerdim benim oğlum enfeksiyon geçiridğinde kakası yüzünden sürekli kıpkırmızı olurdu poposu direk sürerdim 1 saat sonra bir şey kalmazdı ondan dolayı onu önerdim baya iyi çünkü
Sudocrem de öyle kuzum kızarıklığı hemen gideriyor önce denerim işe yaramazsa ya vepathol alirim yada doktora giderim insaAllah. Teşekkür ederim :)

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sudocrem de öyle kuzum kızarıklığı hemen gideriyor önce denerim işe yaramazsa ya vepathol alirim yada doktora giderim insaAllah. Teşekkür ederim :)
Rica ederim kuzum inşallah fayda eder ama su ile yıkamayı unutma canım baya işe yarıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar