Sorum var Yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Salih'in annesi tarafından oluşturulan Yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 940 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardım
Konbuyu başlatan Salih'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlumun makatinda küçük küçük sivilcelenme oldu. Hatta uçları beyazladi patlatmanin sağlıklı olacağını sanmıyorum. Sizce neden olmustur ve ne yapmaliyim sudocrem kullaniyorum ama geçmiyor
Acaba kabızlık varmı oglunuzda bide kesinlikle zeytinyağı sur ben iki oglumada pişik olduklarında onu sürdüm diğer altını değiştirene kadar duzeliyodu ki hiç krem kullanmadim isilik olduğunda bile çabuk gecmez demişlerdi zeytinyağı 1 günde yok etmişti vücudundaki kizarikligi

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlumun makatinda küçük küçük sivilcelenme oldu. Hatta uçları beyazladi patlatmanin sağlıklı olacağını sanmıyorum. Sizce neden olmustur ve ne yapmaliyim sudocrem kullaniyorum ama geçmiyor
Aynisi bizdede olmuştu hametan sur sudokrem fayda etmiyor birde yıkayabiliyorsan hergun yika kati beyaz sabunla biz boyle yaptik gecti

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Acaba kabızlık varmı oglunuzda bide kesinlikle zeytinyağı sur ben iki oglumada pişik olduklarında onu sürdüm diğer altını değiştirene kadar duzeliyodu ki hiç krem kullanmadim isilik olduğunda bile çabuk gecmez demişlerdi zeytinyağı 1 günde yok etmişti vücudundaki kizarikligi
Tamamdır kuzum teşekkür ederim. Bir arkadaş daha söylemişti. Bende isilik oldugunda zeytinyaginj deneyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynisi bizdede olmuştu hametan sur sudokrem fayda etmiyor birde yıkayabiliyorsan hergun yika kati beyaz sabunla biz boyle yaptik gecti
Evet kuzum yıkadikca azaldi amankalip sabun kullanmamistim. Mantıklı geldi sabun daga cabuk kurutur. Yikayamadifimbzamab islak bir bezi sıcak suya batırıp temizlemeye çalışıyorum. Saolun sizin tavsiyeleriniilzi müsaitkuk duruma göre kullaniyorum sicak bezi de buradan bir arkadaş önermişti

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Geçmiş olsun canım sakin patlatma bir süre islak.mendil kullanma pamukla sil ve bepanthol krem kullan ama kurulamadan sürme ve az bir miktarda zeytinyag sürebilirsin umarim geçecektir

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım sakin patlatma bir süre islak.mendil kullanma pamukla sil ve bepanthol krem kullan ama kurulamadan sürme ve az bir miktarda zeytinyag sürebilirsin umarim geçecektir
Çok saol kuzum patlatmiyofum ama daha çok çoğaldı gibi yarin için randevu aldik bakalum götüreceğim çünkü epey huzursuzlanmaya başladı

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun okudum yazdıklarını anne sütü her şeye iyi geliyor pişiğe isiliğe sütünden mi sürsen biraz

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun okudum yazdıklarını anne sütü her şeye iyi geliyor pişiğe isiliğe sütünden mi sürsen biraz
Artık doktora gideceğiz kuzjm ilerlerdi saolasin

Tuh ya haber ver kuzum insallah önemli birşey yoktur
InsaAllah kuzum haber ederim InsaAllah

Tuh ya haber ver kuzum insallah önemli birşey yoktur
InsaAllah kuzum haber ederim InsaAllah
Öğleden sonra randevumuz kuzum dönünce haber ederim insaAllah 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar