Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebege bağlı canim o kilolu dogar hizla kilo alirsa 1 ay giyer sonra 0.3 ay giymeye baslar yegenim erken dogdu 2200 yeni doğan kiyafetleri 4 ay giydi kilo alimida yavaştı 5 aylikken 4700 olmuştu anca kilosu oglumda 2900 dogdu hizla kilo aldi hastane çıkışı gibi seyleri 1 ay anca giydi daha sonra 0.3 ay 3.6 ay giymeye basladi kizimasa 5 takim yenidoğan aldım mevsime göre kiloya göre de devamini alirim dedim
Bebege bağlı canim o kilolu dogar hizla kilo alirsa 1 ay giyer sonra 0.3 ay giymeye baslar yegenim erken dogdu 2200 yeni doğan kiyafetleri 4 ay giydi kilo alimida yavaştı 5 aylikken 4700 olmuştu anca kilosu oglumda 2900 dogdu hizla kilo aldi hastane çıkışı gibi seyleri 1 ay anca giydi daha sonra 0.3 ay 3.6 ay giymeye basladi kizimasa 5 takim yenidoğan aldım mevsime göre kiloya göre de devamini alirim dedim
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin dunyaya inşallah bi kac tane yeni dogan alsan yeter izmirdeyim ben eltimin kizi temmuzda dogdu 4 tane uzun kollu yeni dogan kıyafet aldi kisa kollu tulum aldi bikac tane ama çok sıcak oldugu için bütün yaz sadece çıtçıt li zıbın altına şort giydirdi pişik oluyor yada sicaktan uyumuyordu benim iki çocukta Nisan da o yuzden tam geçiş mevsimi olduğundan biraz kışlık biraz yazlık seyler alıyorum gerisini kilo suna mevsime göre alıyorum inan o kadar çabuk buyuyolarki cogu seyi bir kac kez giymis oluyolar
Bende tecrübesizim ağsts sonu eylül başo diyolar doğm naspse. Ben molfix 1 numara 200lü aldım 2 numara 200lü aldm bide 3 numara alıcam çoklu paket dursun kenarda hangisi olrsa kullanırım dedim.. olmayanıda hayrına veririm dedim artk ne diyim