Yardımcı olur musunuz

• Konbuyu başlatan Aysin
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysin tarafından oluşturulan Yardımcı olur musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,356 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımcı olur musunuz
Konbuyu başlatan Aysin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yenidoğan bedeni bebekler ne kadar süre giyiyor ?
Bebege bağlı canim o kilolu dogar hizla kilo alirsa 1 ay giyer sonra 0.3 ay giymeye baslar yegenim erken dogdu 2200 yeni doğan kiyafetleri 4 ay giydi kilo alimida yavaştı 5 aylikken 4700 olmuştu anca kilosu oglumda 2900 dogdu hizla kilo aldi hastane çıkışı gibi seyleri 1 ay anca giydi daha sonra 0.3 ay 3.6 ay giymeye basladi kizimasa 5 takim yenidoğan aldım mevsime göre kiloya göre de devamini alirim dedim

A

Aysin

Guest
Bebege bağlı canim o kilolu dogar hizla kilo alirsa 1 ay giyer sonra 0.3 ay giymeye baslar yegenim erken dogdu 2200 yeni doğan kiyafetleri 4 ay giydi kilo alimida yavaştı 5 aylikken 4700 olmuştu anca kilosu oglumda 2900 dogdu hizla kilo aldi hastane çıkışı gibi seyleri 1 ay anca giydi daha sonra 0.3 ay 3.6 ay giymeye basladi kizimasa 5 takim yenidoğan aldım mevsime göre kiloya göre de devamini alirim dedim
Teşekkür ederim temmuz bebeği olacak inşallah ilk bebeğim olduğu için kafam çok karışık kıyafet ve beden konusunda

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim temmuz bebeği olacak inşallah ilk bebeğim olduğu için kafam çok karışık kıyafet ve beden konusunda
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin dunyaya inşallah 🥰 bi kac tane yeni dogan alsan yeter izmirdeyim ben eltimin kizi temmuzda dogdu 4 tane uzun kollu yeni dogan kıyafet aldi kisa kollu tulum aldi bikac tane ama çok sıcak oldugu için bütün yaz sadece çıtçıt li zıbın altına şort giydirdi pişik oluyor yada sicaktan uyumuyordu benim iki çocukta Nisan da o yuzden tam geçiş mevsimi olduğundan biraz kışlık biraz yazlık seyler alıyorum gerisini kilo suna mevsime göre alıyorum inan o kadar çabuk buyuyolarki cogu seyi bir kac kez giymis oluyolar

Tüm sayfalar yüklendi.