İ İgne belden demi Evet
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 22 Ağustos 2021 #11 Sıbelmamı' Alıntı: İ İgne belden demi Genişletmek için tıkla ... Evet
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 22 Ağustos 2021 #12 Nur123' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Annem ondan oldu zamanından diyor çok agrıyor beni korkuttu
Nur123' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Annem ondan oldu zamanından diyor çok agrıyor beni korkuttu
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 22 Ağustos 2021 #13 Sıbelmamı' Alıntı: Annem ondan oldu zamanından diyor çok agrıyor beni korkuttu Genişletmek için tıkla ... Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile
Sıbelmamı' Alıntı: Annem ondan oldu zamanından diyor çok agrıyor beni korkuttu Genişletmek için tıkla ... Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 22 Ağustos 2021 #14 Sıbelmamı' Alıntı: O kadar acıtmıyor sonda bende sezeryan oluyorum bu ikinci olacam genel anestezi daha iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende genel anestezi rahat ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Bakacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Sen nadılsın cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Sen nadılsın cnm
Sıbelmamı' Alıntı: O kadar acıtmıyor sonda bende sezeryan oluyorum bu ikinci olacam genel anestezi daha iyi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende genel anestezi rahat ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Bakacaz Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Sen nadılsın cnm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 22 Ağustos 2021 Nur123' Alıntı: Hayır hiç bir ağrısı yok küçücük iğne hissetmiyorsun bile Genişletmek için tıkla ... Sen nadılsın cnm