Sorum var Yardımınıza ihtiyacım var amneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Yardımınıza ihtiyacım var amneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,036 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımınıza ihtiyacım var amneler
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asaf_yusuf

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlar ben ucuncu cocuguma hamıleyım 35 haftalık ıkısıde sezaryan ıle oldu ve bunu doktorum hastanede normal yapabılırsın dedi aradan sekız sene gectıgı ıcın. Ve 29 gün sonrasına sezaryan verdı Eger bu günler ıcınde acılma sancı olmazsa ben sezaryan ıstemıyorum acıkma olması ıcın norm bu zaman zarfı içerisinde ne yapmam lazımdı normal doğum olsun yardımcısı ıhtıyacım var

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canlar ben ucuncu cocuguma hamıleyım 35 haftalık ıkısıde sezaryan ıle oldu ve bunu doktorum hastanede normal yapabılırsın dedi aradan sekız sene gectıgı ıcın. Ve 29 gün sonrasına sezaryan verdı Eger bu günler ıcınde acılma sancı olmazsa ben sezaryan ıstemıyorum acıkma olması ıcın norm bu zaman zarfı içerisinde ne yapmam lazımdı normal doğum olsun yardımcısı ıhtıyacım var
Ayy ne güzel bir doktora denk gelmissin canım. Bol bol yürüyüş yap canım 37. Haftadan sonra istersen sıcak duşa çok gir. Hurma ye bol bol . İnşallah sezaryana gerek kalmadan normal doğum yaparsın 🤲🏻

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ayy ne güzel bir doktora denk gelmissin canım. Bol bol yürüyüş yap canım 37. Haftadan sonra istersen sıcak duşa çok gir. Hurma ye bol bol . İnşallah sezaryana gerek kalmadan normal doğum yaparsın 🤲🏻
Ne gzl bir doktora denk gelmıssın derken cnm

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğumu destekleyen bir doktor yani canım bazı doktorlar aradan o kadar yıl geçmesine rağmen ssvd desteklemiyor..
Ben turkıyede degolım cnm yurtdısındayım burda 4 seneden sonra ızın verılıyor. Cok büyük rısk yoksa kadın doktorumda çok ıyı. Doguma gırecek prof.doktorumda tskler ederım cnm

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben turkıyede degolım cnm yurtdısındayım burda 4 seneden sonra ızın verılıyor. Cok büyük rısk yoksa kadın doktorumda çok ıyı. Doguma gırecek prof.doktorumda tskler ederım cnm
Yaa ne güzel canim rabbim bir avazda kurtulmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ins cnm 37 haftadan ıtıbaren hurma ve sıcak dus dıuorsun faydası olurmu gercekten
Sıcak su açılmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum. Rahim ağzının kasılıp gevsemesune sebebp oluyor. Hurma da doğumu kolaylaştırıyor canım bilgili anneler de yazar eminim herkesin cevap vermesini bekle en fazla ne yazıldı ise onu uygula canım

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sıcak su açılmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum. Rahim ağzının kasılıp gevsemesune sebebp oluyor. Hurma da doğumu kolaylaştırıyor canım bilgili anneler de yazar eminim herkesin cevap vermesini bekle en fazla ne yazıldı ise onu uygula canım
Tmm cnm TSK Ler tekrardan

Tüm sayfalar yüklendi.