Sorum var Yardımınıza ihtiyacım var amneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysima-lisa`nın annesi tarafından oluşturulan Yardımınıza ihtiyacım var amneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,036 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yardımınıza ihtiyacım var amneler
Konbuyu başlatan Aysima-lisa`nın annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asaf_yusuf

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol yürüyüş yap herhangi sorunun yoksa ilişkiye gir hurma ve ananas ye sıcak duş al bol bol rabbim bir sancıda kurtarsın inşallah 🤲
Yok cnm sükür bende duydum da son haftalar tehlıkelı denıldı korktum sonra sperm hücrelerde acılmasına yardım edıyor diye duydum nekadar dogru bılemedım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm sükür bende duydum da son haftalar tehlıkelı denıldı korktum sonra sperm hücrelerde acılmasına yardım edıyor diye duydum nekadar dogru bılemedım
Doğru canım ilişki açılmayı sağlıyor ben 2 normal doğum yaptım son aylarda çok oldu bizde sende ve bebekte sorun yoksa tehlike gerektirecek bir durum yok

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlar ben ucuncu cocuguma hamıleyım 35 haftalık ıkısıde sezaryan ıle oldu ve bunu doktorum hastanede normal yapabılırsın dedi aradan sekız sene gectıgı ıcın. Ve 29 gün sonrasına sezaryan verdı Eger bu günler ıcınde acılma sancı olmazsa ben sezaryan ıstemıyorum acıkma olması ıcın norm bu zaman zarfı içerisinde ne yapmam lazımdı normal doğum olsun yardımcısı ıhtıyacım var
Bol bol yuruyus yap ve de ozellikle comel ve kalk birebir acilma yapiyo tabi doktoruna danis sikinti yoksa izin veriyosa youtubdanda bak acilma hareketleri var onlarida yapabilirsin ben surekli comelip kalkiyodum cok kolay dogurdum evde bi anda dogdu ,asiriya kacirmadan yap canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol yuruyus yap ve de ozellikle comel ve kalk birebir acilma yapiyo tabi doktoruna danis sikinti yoksa izin veriyosa youtubdanda bak acilma hareketleri var onlarida yapabilirsin ben surekli comelip kalkiyodum cok kolay dogurdum evde bi anda dogdu ,asiriya kacirmadan yap canm habide cinsel iliskiye gir 2- 3 gunde bir tabi bunuda doktorunua danis herkesi vucudu bir olmuyo ama iliskiyi bazi doktorlarda oneriyo

Asaf_yusuf

Kayıtlı Üye
rank
Canlar ben ucuncu cocuguma hamıleyım 35 haftalık ıkısıde sezaryan ıle oldu ve bunu doktorum hastanede normal yapabılırsın dedi aradan sekız sene gectıgı ıcın. Ve 29 gün sonrasına sezaryan verdı Eger bu günler ıcınde acılma sancı olmazsa ben sezaryan ıstemıyorum acıkma olması ıcın norm bu zaman zarfı içerisinde ne yapmam lazımdı normal doğum olsun yardımcısı ıhtıyacım var
Verilebilecek tavsiyeleri arkadaşlar verdiler.iki sezaryendn sonra normal doğum yapiliyorsa inşallah yapabilirsin. Türkiye de olsaydınız normal doğum imknsizdi . inşallah 3.kez sezaryen olmazsınız .ben 3 kere oldum.ucuncusu çok agir geldi

Tüm sayfalar yüklendi.