Yarım anastezi olanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülay Burçin hazAl tarafından oluşturulan Yarım anastezi olanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,270 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarım anastezi olanlar
Konbuyu başlatan Gülay Burçin hazAl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Öylemi diyorsun cnm yarn annestezide sonrasnda bel ağrısı oluyormuş diye duydum
Bu kadar kasma kendini ya benimde ilk doğumumdu başımdaki ebeyle sohbet muhabbet derken hooppp bebek sesiyle kendime geldim 🤦‍♀️ evet açıkçası benim sonradan belimde çok ağrım oldu ama beyin sinir cerrahına gittiğimde doğumla alakalı olmadığını ve fıtık olduğunu öğrendim Dr gitmeseydim kesinlikle doğumla alakalı belimin ağrısı derdim

Gülay Burçin hazAl

Kayıtlı Üye
rank
Öyle bsy olmuyor cnm bn iki kere oldum ama hiç belim ağrımadi öyle daha iyi bebeğini de hemen görmüş oluyorsun çok cabukta ayaklaniyosun hastanede 😌
Canm bilmiyorum sadece orda doktorların sesini filan duyar korkarım düşüncesi var. 😔😔 Hep uyanınca getiriyorlar benim beni
Bu kadar kasma kendini ya benimde ilk doğumumdu başımdaki ebeyle sohbet muhabbet derken hooppp bebek sesiyle kendime geldim 🤦‍♀️ evet açıkçası benim sonradan belimde çok ağrım oldu ama beyin sinir cerrahına gittiğimde doğumla alakalı olmadığını ve fıtık olduğunu öğrendim Dr gitmeseydim kesinlikle doğumla alakalı belimin ağrısı derdim
Canm bilmiyorum genelde yarn olanlar hep bı bel ağrısı olduğunu söylüyor o yüzden. Aklıma takılıyor bilmiyorum. Hep bayilinca bile girerken korkarak giriyorum nedense bilmiyorum panik oluyorum öyle daha panik olurum diye korkuyorum açıkcası🤔🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

yok canım öyle büyük bi skıntın olmuyor tamamen anestezi aldığında ayılmakta zorluk çekiyorsun benimki kolay geçmişti yarım olmuştum
Teşekkür ederim canm. Bende uyanırken sıkıntı oldu nefes alamadım o yüzden doktor onu öneriyo😔

Canm bilmiyorum sadece orda doktorların sesini filan duyar korkarım düşüncesi var. 😔😔 Hep uyanınca getiriyorlar benim beni

Canm bilmiyorum genelde yarn olanlar hep bı bel ağrısı olduğunu söylüyor o yüzden. Aklıma takılıyor bilmiyorum. Hep bayilinca bile girerken korkarak giriyorum nedense bilmiyorum panik oluyorum öyle daha panik olurum diye korkuyorum açıkcası🤔🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim canm. Bende uyanırken sıkıntı oldu nefes alamadım o yüzden doktor onu öneriyo😔
Emin ol yarım anestezi daha iyiymiş diyeceksin zaten seni doğum esnasında hep konuşturuyorlar bi skıntın var mı iyi misin diye soruyorlar korkma sen

Tüm sayfalar yüklendi.