Sorum var Yatış verdiler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Yatış verdiler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,479 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatış verdiler
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kontrol diye gittim başka hastaneye sevk ettiler kızlar yatış verdiler nst de sancim yuksek çıktı ve suyum azalmış 34+2 günlüğüz kızım durmak istemiyo heralde çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım sancıları durdurmak için ilaç ve iğne takviyesi yaparlar stres yapma kuzum sancılarını durdururlar 😘

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kontrol diye gittim başka hastaneye sevk ettiler kızlar yatış verdiler nst de sancim yuksek çıktı ve suyum azalmış 34+2 günlüğüz kızım durmak istemiyo heralde çok korkuyorum
Allah yardimcin olsun canim.insallah zamani catinca gelir minik prenses

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorlar bir şekil sancini kesmeye çalışır kuzum doğum olsa bile korkma Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 hayırlı haberlerini bekliyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar