Kıyamam canım ya rabbim yardımcın olsun hem sen hamile halin ile niye halı yıkıyorsun ki kuzum ya Allah korusun dikat et kedine yıkamaya verseydin keşke ya ağrın var ise hem yarın doktora git kuzum ya cinsiyet zamanını bekleme oruç ile alakası var sonuçta senin ağrın var bence eşine de ağrım var sabah gidin hasteneyeDün misafirler doluydu ve orucluydum sabah 10 da uyandım gece 2 ye kadar adam akıllı durmadım.hic 3 tane halı yıkadım sırtım kopacak derecede ağrıyor kasıklarım o kadar ağrıyor ki ağrısından ağlıyorum eşime diyorum hastaneye gidelim diyor 2 hafta sonra cinsiyeti belli olsun ya diyorum ben meraktan ölecem niye sen biraz merak etmiyorsun diyo oruçtur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben dm den yazdım ama
Bilmiyorum kuzum valla tek tek yazmak istememiştir belki hani psikolojik olarak yorgun olabilirDün misafirler doluydu ve orucluydum sabah 10 da uyandım gece 2 ye kadar adam akıllı durmadım.hic 3 tane halı yıkadım sırtım kopacak derecede ağrıyor kasıklarım o kadar ağrıyor ki ağrısından ağlıyorum eşime diyorum hastaneye gidelim diyor 2 hafta sonra cinsiyeti belli olsun ya diyorum ben meraktan ölecem niye sen biraz merak etmiyorsun diyo oruçtur
Ben dm den yazdım ama
Gamze görsen o kadar ağrım var ki sol bacağım komple ağrıyor yuruyemiyorum