Yatış Yapıldı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan Yatış Yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,979 kez görüntülenmiş, 171 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Yatış Yapıldı
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben 1 cm aciklikla ve 20 mm rahim agzi uzunluguyla 6 hafta beklemistim dogumu(5 gün hastanede yatip 6 hafta ilac kullanarak, ilaci birakinca dogum gerceklesmisti). Eger progestan iyi gelirse yani rahim agzi uzunlugu kuculmezse evde istirahat ederek normal dogum zamanina kadar durabilirsin Allah'ın izniyle. Sakin ol ve doktorlarina guven. Rabbim yardımcın olsun.
Rahim ağzı uzunluğu düzelmezse eğer beklerim daha çok küçükler kuzum hastane psikolojisi daha kotu 😥
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasılsınız canım
İyiyim aşkım uzanıyorum

Balimmmmm nasil oldun prensessss
Asenam uzanıyorum 😘😘 bende sen nasılsın melegim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Rahim ağzı uzunluğu düzelmezse eğer beklerim daha çok küçükler kuzum hastane psikolojisi daha kotu 😥

İyiyim aşkım uzanıyorum

Gelisme varmi kuzum

Aklim sende meleg
Gelisme varmi kuzum
aklim sende melegimmmm

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank

İyiyim aşkım uzanıyorum

Kuculmezse derken yani progestan ise yarayip rahim agzi daha fazla kisalmazsa, yani tedavi iyiye gitse bile evde istirahat etmen gerekiyor. Bir daha risk alma ve devamli evde istirahatte bulun bacım. İnaniyorum doktorlar durdururlar rahim agzi kisalmasini. Benim baslayan dogumumu durdurmustular. Bebeklerin nasibi varsa bu dunya uzerinde hersey yolunda gider Allah'ın izniyle. Sen gonlunu ferah tut, herseyi Allah'a birak. Cocuklarimiz Rabbime emanetler. Rabbim korusun onlari.

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuculmezse derken yani progestan ise yarayip rahim agzi daha fazla kisalmazsa, yani tedavi iyiye gitse bile evde istirahat etmen gerekiyor. Bir daha risk alma ve devamli evde istirahatte bulun bacım. İnaniyorum doktorlar durdururlar rahim agzi kisalmasini. Benim baslayan dogumumu durdurmustular. Bebeklerin nasibi varsa bu dunya uzerinde hersey yolunda gider Allah'ın izniyle. Sen gonlunu ferah tut, herseyi Allah'a birak. Cocuklarimiz Rabbime emanetler. Rabbim korusun onlari.
Amin canım benim Allah razı olsun inşallah amin kuzum🤲🏻

Ciddimisin neden almiyolarki odaya sanki.ne oluyorsa bu hastanelere vallha gicik oluyorm
Vallaha kuzum ya birşey yaptıklarıda yok ancak yatıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar