Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 1 cm aciklikla ve 20 mm rahim agzi uzunluguyla 6 hafta beklemistim dogumu(5 gün hastanede yatip 6 hafta ilac kullanarak, ilaci birakinca dogum gerceklesmisti). Eger progestan iyi gelirse yani rahim agzi uzunlugu kuculmezse evde istirahat ederek normal dogum zamanina kadar durabilirsin Allah'ın izniyle. Sakin ol ve doktorlarina guven. Rabbim yardımcın olsun.
Kuculmezse derken yani progestan ise yarayip rahim agzi daha fazla kisalmazsa, yani tedavi iyiye gitse bile evde istirahat etmen gerekiyor. Bir daha risk alma ve devamli evde istirahatte bulun bacım. İnaniyorum doktorlar durdururlar rahim agzi kisalmasini. Benim baslayan dogumumu durdurmustular. Bebeklerin nasibi varsa bu dunya uzerinde hersey yolunda gider Allah'ın izniyle. Sen gonlunu ferah tut, herseyi Allah'a birak. Cocuklarimiz Rabbime emanetler. Rabbim korusun onlari.
Kuculmezse derken yani progestan ise yarayip rahim agzi daha fazla kisalmazsa, yani tedavi iyiye gitse bile evde istirahat etmen gerekiyor. Bir daha risk alma ve devamli evde istirahatte bulun bacım. İnaniyorum doktorlar durdururlar rahim agzi kisalmasini. Benim baslayan dogumumu durdurmustular. Bebeklerin nasibi varsa bu dunya uzerinde hersey yolunda gider Allah'ın izniyle. Sen gonlunu ferah tut, herseyi Allah'a birak. Cocuklarimiz Rabbime emanetler. Rabbim korusun onlari.