Sorum var Yatış yapıldı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan ❤️ tarafından oluşturulan Yatış yapıldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 692 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yatış yapıldı
Konbuyu başlatan Dilan ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Kizalar ben bu sabah sonuclarimi almaya geldim doktor sordu bebeğin hareketleri nasıl diye bebeğin hareketlerini eskisi gibi hissetmiyorum dedim yatış yapıldı saat 12den beri nesetedeyim Altan fitil verdiler serum verdiler belim çok ağrıyor samcilarda gidip geliyor ben çok korkuyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen dua edin
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Dilan ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Oyyy masallah kuzum gelmis günü artık sakin ol ve saatler sonra bebegine kavuşacağını onu koklayip sarilacağını hayal et modunu düşürme poztif ol olurmu çünkü bebeginde senden saha cok etkilenir
Rabbim yardimcin olsun🙏🤲♥️
Amin inşallah canım şuan suni sancı taktılar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabb'im yardımcın olsun canım Allah bı avazda kurtarsın şuan nasılsın
Normal sancı yok ben dün 12dwn beri neseteye bağlıyım acilmanin olmasını bekliyorlar olmuyor

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Kizalar ben bu sabah sonuclarimi almaya geldim doktor sordu bebeğin hareketleri nasıl diye bebeğin hareketlerini eskisi gibi hissetmiyorum dedim yatış yapıldı saat 12den beri nesetedeyim Altan fitil verdiler serum verdiler belim çok ağrıyor samcilarda gidip geliyor ben çok korkuyorum kızlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen dua edin
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar