Yazip yazmamakla cok dusundum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Yazip yazmamakla cok dusundum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,060 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yazip yazmamakla cok dusundum
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar eşimin yanında kendimi yapanci görüyorum napsam onu memnun edemedim hep bir menmuniyetsizlik görücü usulü evlendik o evde oldumu başka odaya gidiyorum 16 haftalik hamileyim onun yanında rahat olamıyorum rahat hareket edemiyorum gülmekten konuşmaktan çekiniyorum zaten oda eve geldiğinde telefonda video izliyo bilmiyorum neden böyle oldu 2 yıllık evliyim

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Neden canım yani o yakınlık yokmu?
Biliyorum içimde istek yok gebigide istemedim zaten onu memnun edemedim hep istediklerini yaptim yine memnun edemedin yoruldum artık herseye bahane tarzını değiştir dedi değiştirdim beğenmedi geçenlerde yanıma yakışmıyor dedi hiç sexsi değilsin dedi soğudum artık güvenmiyorum onada kendinden 10 yas küçük kızlar eşime kanka diyorlar bukadar muhabbet nerden geliyo ben nişanlısının yüzüne bakmaya utanırdım bunları soylucem diyorum uzulurse diyorum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorum içimde istek yok gebigide istemedim zaten onu memnun edemedim hep istediklerini yaptim yine memnun edemedin yoruldum artık herseye bahane tarzını değiştir dedi değiştirdim beğenmedi geçenlerde yanıma yakışmıyor dedi hiç sexsi değilsin dedi soğudum artık güvenmiyorum onada kendinden 10 yas küçük kızlar eşime kanka diyorlar bukadar muhabbet nerden geliyo ben nişanlısının yüzüne bakmaya utanırdım bunları soylucem diyorum uzulurse diyorum
Aman bacım o senin uzulup uzulmeyeceqini dusunmuyorda senmi düsünüyorsun. Allah kadinlari erkeklerden daha hassas yaratmstr. Ayni durumda olsam üzülmesini hic takmam beni dusunmüyeni ben neye dusuncem banada yazik. Insan qibi al karsina konus derdini anlat anlamazsa sen yakinlik wer baktin olmuyor cek kendini qeriye

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Aman bacım o senin uzulup uzulmeyeceqini dusunmuyorda senmi düsünüyorsun. Allah kadinlari erkeklerden daha hassas yaratmstr. Ayni durumda olsam üzülmesini hic takmam beni dusunmüyeni ben neye dusuncem banada yazik. Insan qibi al karsina konus derdini anlat anlamazsa sen yakinlik wer baktin olmuyor cek kendini qeriyer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile olmasam konuşma gereği bile duyam çekerdim valla kafayı yicem ilişkiye çağırdığında bahane buluyorum biliyorum gunahada giriyorum ama soğuttu benden kendini

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile olmasam konuşma gereği bile duyam çekerdim valla kafayı yicem ilişkiye çağırdığında bahane buluyorum biliyorum gunahada giriyorum ama soğuttu benden kendini
Daq daqa kusmus daqin haberi olmams hesabi olur boyle derdini anlat konus belki anlar. Bi ewlilikte cinsellik yoksa o ewlilik soquk olur diyorlar zaten. Bilemedm walla üzüldm insaAllah bebisinz doqunca duzelir esiniz 🤲

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Daq daqa kusmus daqin haberi olmams hesabi olur boyle derdini anlat konus belki anlar. Bi ewlilikte cinsellik yoksa o ewlilik soquk olur diyorlar zaten. Bilemedm walla üzüldm insaAllah bebisinz doqunca duzelir esiniz 🤲
İnşallah ama memnun edemem artik umudum yok o istekli ama ben istemiyorum bunları dedikçe soğudum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım arada bir soğukluk varsa neden bebek düşündünüz kısmeti bereketi ile gelsin.🤲 Her evliliğin ilk 5 yılı zor oluyor derler inanmazdım ama doğru eşler birbirlerine tanımak için fırsat vermiyor değiştirmeye çalışmak da tuzu biberi oluyor ama bu tren illa ki raya oturacak inan

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Canım arada bir soğukluk varsa neden bebek düşündünüz kısmeti bereketi ile gelsin.🤲 Her evliliğin ilk 5 yılı zor oluyor derler inanmazdım ama doğru eşler birbirlerine tanımak için fırsat vermiyor değiştirmeye çalışmak da tuzu biberi oluyor ama bu tren illa ki raya oturacak inan
Ah bana soruldumu istiyormusun diye 3 tane kaybettim doktor yasak koyduğu halde bu 4 cu

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar eşimin yanında kendimi yapanci görüyorum napsam onu memnun edemedim hep bir menmuniyetsizlik görücü usulü evlendik o evde oldumu başka odaya gidiyorum 16 haftalik hamileyim onun yanında rahat olamıyorum rahat hareket edemiyorum gülmekten konuşmaktan çekiniyorum zaten oda eve geldiğinde telefonda video izliyo bilmiyorum neden böyle oldu 2 yıllık evliyim
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah .esin konusuna gelince.goruculu usulü olduğu için belkide taniyamadiniz birbirinizi ama topluma baktığımda genelde görücü usulü evlilikler daha uzun süreli oluyor saygı oldukça.bende arkadaslAra katılıyorum öncelikle su an hamileliginde verdiği bir duygusallık var ilgi beklemen çok doğal biraz akışına bırak beraber biseyler yapmayı deneyin baktım olmuyor konuş senden degismeni beklerken kendi neler yaptı acaba kabullenmek için o yuzden çok kafana takma

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar