Yazip yazmamakla cok dusundum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Suden.az tarafından oluşturulan Yazip yazmamakla cok dusundum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,060 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yazip yazmamakla cok dusundum
Konbuyu başlatan Suden.az
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yıldız hande

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Hami degilkende.boyleydi ama dediklerinizi düşüncem teşekkür ederim hersey için çok saolun
Erkeklerin evliliğe alışma süresi kadınlarınkinden daha uzun sürüyor farklı odalara kaçmaktansa BIRLIKTE daha çok vakit geçirmeye çalış yaptığınız etkinlikten sen zevk olmasan o hiç keyif almaz ve senden uzaklaşmaya başlar sen rahat olki eşinde rahat olsun ve evinde seninle vakit geçirmeyi daha çok istedin.

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Erkeklerin evliliğe alışma süresi kadınlarınkinden daha uzun sürüyor farklı odalara kaçmaktansa BIRLIKTE daha çok vakit geçirmeye çalış yaptığınız etkinlikten sen zevk olmasan o hiç keyif almaz ve senden uzaklaşmaya başlar sen rahat olki eşinde rahat olsun ve evinde seninle vakit geçirmeyi daha çok istedin.
Yola gidip geliyo gelince yorgunum diyo koltuğa geciyo telefonu aliyo ayda evde 1 veya 2 yemek yeriz çoğunlukla disarda yer kahvalti yapmaz bile hiç birseye heves kalmadı 229 yaşında bende 24 nezaman alışır evliliğe bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yola gidip geliyo gelince yorgunum diyo koltuğa geciyo telefonu aliyo ayda evde 1 veya 2 yemek yeriz çoğunlukla disarda yer kahvalti yapmaz bile hiç birseye heves kalmadı 229 yaşında bende 24 nezaman alışır evliliğe bilmiyorum
Yuvamin yıkılmasından çok korkuyorum diyo ama niye böyle yapiyo

Canan_

Kayıtlı Üye
rank

Eski bir söz var erkek milleti değilmi hepsinin köküne kibrit suyu 14 senelik evliyim benimki 6. Seneden sonra düzeldi.

...

Moderator
Mod
rank
İnşallah ilgiden sıkılayım v0allab çok isterim canım zaten şuan bebegim ve ben varım o şuan umurumda bile degil
O günlerde gelir canım.Dediğin gibi bebeğin var.Ona adapte ol.Bu arada hayırlı olsun bebeğin canım.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzum.Aile huzuru versin canım.😘

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
O günlerde gelir canım.Dediğin gibi bebeğin var.Ona adapte ol.Bu arada hayırlı olsun bebeğin canım.Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kuzum.Aile huzuru versin canım.😘
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun insallah oğlumun kaderi güzel olur

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
6 sene beklermiyim bilmen ben cabuk soğurum insanlardan simdiden soğudum 6 seneyi edermiyim bilmem
Canım bende çok boşanmayı düşündün ama evladıma kıyamadım şunu her yazımda belirtiyorum şiddet aldatma yoksa birşeyler kurtarıla bilir benim eşim çabuk sinirlenir ama siniri geçincede hemen gönül almaya çalışır özür diler beni biliyosun derhep biliyorum buyüzden bazı şeyleri uzatmıyorum.

Suden.az

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende çok boşanmayı düşündün ama evladıma kıyamadım şunu her yazımda belirtiyorum şiddet aldatma yoksa birşeyler kurtarıla bilir benim eşim çabuk sinirlenir ama siniri geçincede hemen gönül almaya çalışır özür diler beni biliyosun derhep biliyorum buyüzden bazı şeyleri uzatmıyorum.
Benim eşimde öyle çabuk sinirlenir 5 dakka sonra özür diler ama nedense güvenmiyorum ona dedim zaten başkası oldugunda ben senle yapamam dedim oda ben aldatmam dedi aldatırsam herseyi yap kabulüm ama sonra diyorki herseye inanıyorsun çabuk diyo aradan zaman geçiyor seni aldatırsam ruhun duymaz ama aldatmam diyo babam annemi aldattı yuvamız yıkılacaktı ne demek olduğunu biliyorum dedi aldatmam diyo ama inanıyorum başta sonra yapar diyorum

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar eşimin yanında kendimi yapanci görüyorum napsam onu memnun edemedim hep bir menmuniyetsizlik görücü usulü evlendik o evde oldumu başka odaya gidiyorum 16 haftalik hamileyim onun yanında rahat olamıyorum rahat hareket edemiyorum gülmekten konuşmaktan çekiniyorum zaten oda eve geldiğinde telefonda video izliyo bilmiyorum neden böyle oldu 2 yıllık evliyim
Bu durumda sana tavsiye veremem bilmiyorum çünkü. Ama sadece şunu söyleyebilirim sen bir bireysin ve kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Seni seksi görmüyorum dediğinde lafı soksaydın keşke ona evlenmeden önce istemeye geldiğinde baby doll giyiyordumda ben mi fark etmedim derdim ben olsam. Önemli olan karşındaki kişinin seni her halinle sevebilmesi. Ben evlendim annemler vs bana işte kızım eşin gelmeden süslen püslen şunu yap bunu yap bir dünya şey söylediler. Dedim ki ömrümün sonuna kadar yapamayacağım şeyi oturupta bugün göstermelik yapmam ki öyle de oldu asla onun için süslenmedim asla ona hoş gözükmeye çalışmadım her zaman kendim için yaptım aynada kendime baktığımda güzel gözükmek için yaptım. Eşim de bunun farkında asla bana yakınlaşmak için benim süslenmemi püslenmemi beklemez grip olurum burnuma peçeteleri sokar gelip sarılır yatar bana güleriz o halimize 30 yaşındayız geçen gün çocuğun oyuncağıyla oynarken bulduk kendimizi. İkimizde doğalız çünkü neysek oyuz

Tüm sayfalar yüklendi.