Sorum var Yemek yiyemiyorum

• Konbuyu başlatan Aliş
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aliş tarafından oluşturulan Yemek yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,179 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yemek yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Aliş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar 1 ay 2 haftalık hamileyim ve doğru düzgün ağrılarımdan ve midemin bulanmasından hiçbisey yiyemiyorum , bebeğimin anne karnında gelişememesinden endişe ediyorum sizce ne yapmalıyım
Kuzum doktoruna söyle miden için ilaç versin en azından o zaman rahat edersin yemek yiyebilirsin. Birde eğer çok bulanıyor ise karnını tıka basa doyurma az az ye ama öğünü arttır.

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar 1 ay 2 haftalık hamileyim ve doğru düzgün ağrılarımdan ve midemin bulanmasından hiçbisey yiyemiyorum , bebeğimin anne karnında gelişememesinden endişe ediyorum sizce ne yapmalıyım
Bulanti ilacı yazmadi mi canım biraz rahatlatiyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı olsun kuzum öncelikle
Doktoruna danış sana bulantı için ilaç yazıcaktir iyi gelicek 🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben öyleydim yemek yemeyi bırak su içsem çıkartıyordum çok kötüydüm. Mide bulantısından aglıyordum. Doktorum prilam Dr diye mide bulantı hapı yazdı mucizevi ilacım oldu. Hiç zararı yok Bi doktorunla görüş istersen. Sakıncası olcagı mı zannetmiyorum ama danışarak o ilacı kullanabilirsin.

A

Aliş

Guest
Canım ben öyleydim yemek yemeyi bırak su içsem çıkartıyordum çok kötüydüm. Mide bulantısından aglıyordum. Doktorum prilam Dr diye mide bulantı hapı yazdı mucizevi ilacım oldu. Hiç zararı yok Bi doktorunla görüş istersen. Sakıncası olcagı mı zannetmiyorum ama danışarak o ilacı kullanabilirsin.
Çok teşekkür ederim 🥰

A

Aliş

Guest
Teşekkür ederim canım 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar