Sorum var Yemek yiyemiyorum

• Konbuyu başlatan Aliş
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aliş tarafından oluşturulan Yemek yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,179 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yemek yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Aliş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 1 ay 2 haftalık hamileyim ve doğru düzgün ağrılarımdan ve midemin bulanmasından hiçbisey yiyemiyorum , bebeğimin anne karnında gelişememesinden endişe ediyorum sizce ne yapmalıyım
Canım çok normal ben çok kustum birşey yiyemedim 6 kilo verdim 6. ayda yemek yemeye başladım resmen şimdi gayet normal bebek

B

Bebegin annesi

Guest
Merhaba arkadaşlar 1 ay 2 haftalık hamileyim ve doğru düzgün ağrılarımdan ve midemin bulanmasından hiçbisey yiyemiyorum , bebeğimin anne karnında gelişememesinden endişe ediyorum sizce ne yapmalıyım
Bende yiyemiyorum boğazımda yumru var sürekli doktor gaviscon verdi hiç ise yaramadı napicam bilmiyorum

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Korkma şuan zaten anne kanıyla besleniyor doktoruna bulantı ilacı yazdır Allah kurtarsın😀üzülme geçecek

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliklerde olur öyle şeyler merak etme bebeğin besleniyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar