Kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 100 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kilo
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar 40 yaştan sonra kilo vermesi neden zor veremiyorum yürüyorum rejimde yapsam biraz fazla yesem hemen vücut alıyor eskiden böyle degildim yaslami yoksa metabolizma ilemi alakali

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Slm kizlar 40 yaştan sonra kilo vermesi neden zor veremiyorum yürüyorum rejimde yapsam biraz fazla yesem hemen vücut alıyor eskiden böyle degildim yaslami yoksa metabolizma ilemi alakali
Merhaba abla ben bir post açmıştım abla hatırlıyormusun diyet öykü ve başarı postu açmıştım orda bak ne kullandığımı inanılmaz zayıfladım bnde veremem sanıyordum ama çok şükür eski kiloma kavuştum limon suyu kürü ile 20 kilo verdim 3 ayda bence denemelisin

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Slm cnm değerlerine baktırdın mı oda düşükse ondan da olur bırde tv de sporlar var bırde dukan bırası iç bırde doktor dan da destek alabilirsin

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Slm kizlar 40 yaştan sonra kilo vermesi neden zor veremiyorum yürüyorum rejimde yapsam biraz fazla yesem hemen vücut alıyor eskiden böyle degildim yaslami yoksa metabolizma
Kız ben kilo almak için uğraşıyorum sen de diyon zayıflamak istiyorum kızlar kilom.biraz az ne kullansam.isteğim.kiloya gelebilirim şuan 56 falan. Kilom.60 olsam.yeterli ama alamıyorum

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kız ben kilo almak için uğraşıyorum sen de diyon zayıflamak istiyorum kızlar kilom.biraz az ne kullansam.isteğim.kiloya gelebilirim şuan 56 falan. Kilom.60 olsam.yeterli ama alamıyorum
Bol çiğ susam çiğne beyaz ekmek ye geceleri çok ise yarar

Roze

Kayıtlı Üye
rank
Bol çiğ susam çiğne beyaz ekmek ye geceleri çok ise yarar
Valla ne aldıysam aynı kilo alıyorum geç ama çok çabuk veriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim abimde baya kiloluydu sabah aç karna bir bardak ılık suya yarım limon sıkıp içiyordu gece yatmadan 3 saat önce yemek yemiyordu aynı şekilde limonlu su içiyordu şuan kilosu ideal.bence abla.öyle dene inşallah işe yarar

balkizim

Kayıtlı Üye
rank

Benim abimde baya kiloluydu sabah aç karna bir bardak ılık suya yarım limon sıkıp içiyordu gece yatmadan 3 saat önce yemek yemiyordu aynı şekilde limonlu su içiyordu şuan kilosu ideal.bence abla.öyle dene inşallah işe yarar
Deniycem bakalım ise yararsa

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Ayn bak ben 15 yaşımdayken 76kiloydum limonlu su kürunü denedim çok faydasını gördüm haklı @Roze

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar