Yeni doğan bebek kasılmalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgim tarafından oluşturulan Yeni doğan bebek kasılmalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,560 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni doğan bebek kasılmalar
Konbuyu başlatan Sevgim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busra90

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen bilgi verin yeni doğum yaptım oğlum 9 günlük çok kendini kasıyor birden kıpkırmızı oluyor ağlamıyor da çok ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum ya cevap verirseniz çok mutlu olurum
Doktora gidip görünmekte fayda var kuzum geçmiş olsun

M

Meryem kurne

Guest
Sezeryen cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağol kasıyor sürekli kendini kızarıyor bozariyor bnde tedirgin oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok sağol kasıyor sürekli kendini kızarıyor bozariyor bnde tedirgin oldum

kakasını yapıyor sıvı ama anlamadım gitti çiş de yapıyor
Benim oğlum da da 40gunlukken olmaya başlamıştı bı anda kıpkırmızı olup kendini kasıp saniyeler sonra kendine geliyordu epilepsi tanısı knuldu ilaç verdirmeden Hakan gümüşe gösterdim bütün yapılan tetkikleri kendi muayenehanesinde tekrardan yaptı ver gaz problemi olduğu anlaşıldı dikkate et canmm neyin ne olduğunu anla her doktor doğruyu bilemiyor 1.5 aylık olunca kendiliğinden geçti dikkat et cnmm

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da da 40gunlukken olmaya başlamıştı bı anda kıpkırmızı olup kendini kasıp saniyeler sonra kendine geliyordu epilepsi tanısı knuldu ilaç verdirmeden Hakan gümüşe gösterdim bütün yapılan tetkikleri kendi muayenehanesinde tekrardan yaptı ver gaz problemi olduğu anlaşıldı dikkate et canmm neyin ne olduğunu anla her doktor doğruyu bilemiyor 1.5 aylık olunca kendiliğinden geçti dikkat et cnmm
Allah bidaha yasatmasin zor ben de. Arkadaşa söylemiştim inşallah göstermiştir çünkü benim oğlumda doğdu günden beri kasılıyor ağlıyor. Hiç susmuyordu. Bir gün kasikda şişlik gördüm. İnternetten araştırdım bakdim etim iyice gözlemledim bir gün boyunca megersem çocuğum kasık fıtığı varmış bunu doktorlar munae eti ama. Benim nasıl farketigimi farketmediler doğduğu direk kontrol Etiler bakdilar ben bakdigimda şişlik vardı kasiginda. Annelik iç güdüsü ile hastaneye bir gitim ertesi gün kasık fıtığı dediler tam 10 hastane gezdim gitim artık. Birinde hemen yapmamız gerek dediler yaptılar. 1 aylikdi Allah'a şükür çıktı amelayatdan birdaha da öyle. Ne bı kasılma ne bı. Ağlama görmedim annelerin iyi gozlemlemeleri gerek bence. Şuan 2 yaşında herseyini yinede takip ederim Allah. Çocuklarımızı korusun inşallah ❤️🌺

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar lütfen bilgi verin yeni doğum yaptım oğlum 9 günlük çok kendini kasıyor birden kıpkırmızı oluyor ağlamıyor da çok ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum ya cevap verirseniz çok mutlu olurum
Bacaklarini kollarini toplayip genleşme gibi hareket ediyor ve kizariyorsa bu normal canim benim kizda aynisini yapıyor 12 günlük oldu aradada ıkınma sesleri çıkarıyor doktora esim dayanamayip sordu bunu yapması normal dedi gazi olsa ağlar dedi seninkide aynı şekilde yapıyorsa normal ama elleri ayakları kitlenir nöbet geçirme tarzında bir kasılma ise mutlaka doktora gotur canim hic bekleme

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
İsterseniz banyosunda sonra bebe yağı ile kaslarına sırtına minik minik masajşar yapın belki rahatlar. Bide hangi zamanlarda daha çok oluyorr gözlemleyin mesela emdikten sonra mı? ilk uyandığında mı? kaka yarken mi? bunlar da önemli ona göre de doktor a söylersiniz

Tüm sayfalar yüklendi.