Yeni dogum ettim

• Konbuyu başlatan Ali asaf
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ali asaf tarafından oluşturulan Yeni dogum ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,708 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yeni dogum ettim
Konbuyu başlatan Ali asaf
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busra90

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
22 gün önce doğum ettim bebek görmeyine gelenler çok zayıf kısa diyor çok canımı sıkıyor 53 santim 3200 kilo dogdu sizinkiler ne kadar di kilosu boyu bu arada erkek bebek
Maşallah canım Allah bağışlasın benim kızımin doğumu da aynı kilo boy seninkiyle. Kısa zayıf diyenler h... etmiş boşver kulak ardı et. Doktor gelişimi gayet güzel diyor de milletin ağzını kapat. Sıkma tatlı canını

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
22 gün önce doğum ettim bebek görmeyine gelenler çok zayıf kısa diyor çok canımı sıkıyor 53 santim 3200 kilo dogdu sizinkiler ne kadar di kilosu boyu bu arada erkek bebek
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı uzun ömür versin kimsenin dediğini takma duyma saçma sapan konuşan çok olur bu dönemde hatta çok canını sıkıyorsa korona yı bahane et eve de alma lohusa halinle canını sıkmalarına izin verme

Tüm sayfalar yüklendi.