Yeni üye oldum burda görüş almak istedim şaşkınım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde asu2315 tarafından oluşturulan Yeni üye oldum burda görüş almak istedim şaşkınım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 524 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Yeni üye oldum burda görüş almak istedim şaşkınım
Konbuyu başlatan asu2315
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bayadır yoktu drama 😅 Bugün de dozumuzu aldık başkası adına utandık çok şükür 😬
Ahahaha uygulamaya geleyim bir yoklayım dedim olana bak u , valla beni bekliyor böyle acayip insanlar 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sapikmi ne yoksa saçma sapan. Konuşmalar iyi yapmışsın zaten hemen üye olup girip böyle saçma sorular sorandan huylaniyom
Aynen öyle valla , Rabbim gerçekse bile akıl fikir versin yani nasıl çpcuk yetiştiriyorlar şaşırıyorum , yani tabiki evladın sana bunu der belki ama bu denki odasında gördüm sarıldım , hoşuma gitti vs vs çok başka bir evre

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ahahaha uygulamaya geleyim bir yoklayım dedim olana bak u , valla beni bekliyor böyle acayip insanlar 😂😂

Aynen öyle valla , Rabbim gerçekse bile akıl fikir versin yani nasıl çpcuk yetiştiriyorlar şaşırıyorum , yani tabiki evladın sana bunu der belki ama bu denki odasında gördüm sarıldım , hoşuma gitti vs vs çok başka bir evre
Gerçek değildir inşAllah 😬 gerçek olduğuna inanmak istemiyorum çünkü çok saçma 😅 ayyy oğluşum da oğluşum 😂😂

balkizim

Kayıtlı Üye
rank

Aysenurum arada gel temizle uygulamayı 🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar