Allah Allah tuhaf kuzum valla Valla doktor öyle dedi cnm 🤷
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 1 Ocak 2024 #121 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah Allah tuhaf kuzum valla Genişletmek için tıkla ... Valla doktor öyle dedi cnm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah Allah tuhaf kuzum valla Genişletmek için tıkla ... Valla doktor öyle dedi cnm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Ocak 2024 #122 Rukiye27' Alıntı: Valla doktor öyle dedi cnm Genişletmek için tıkla ... Sonuçta ağrın var dimi kuzum Benim 25 haftdaa ağrım vardı 1 haftaya yakın yattım hastenede
Rukiye27' Alıntı: Valla doktor öyle dedi cnm Genişletmek için tıkla ... Sonuçta ağrın var dimi kuzum Benim 25 haftdaa ağrım vardı 1 haftaya yakın yattım hastenede
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 1 Ocak 2024 #123 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sonuçta ağrın var dimi kuzum Benim 25 haftdaa ağrım vardı 1 haftaya yakın yattım hastenede Genişletmek için tıkla ... Onun yüzüne leke geliyordu çok kötü idim cnm ya ayakta duramıyordum kaç tane hastane gittumse hiç yani
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sonuçta ağrın var dimi kuzum Benim 25 haftdaa ağrım vardı 1 haftaya yakın yattım hastenede Genişletmek için tıkla ... Onun yüzüne leke geliyordu çok kötü idim cnm ya ayakta duramıyordum kaç tane hastane gittumse hiç yani
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Ocak 2024 #124 Rukiye27' Alıntı: Onun yüzüne leke geliyordu çok kötü idim cnm ya ayakta duramıyordum kaç tane hastane gittumse hiç yani Genişletmek için tıkla ... Ağrın hala devam ediyor mu peki canım
Rukiye27' Alıntı: Onun yüzüne leke geliyordu çok kötü idim cnm ya ayakta duramıyordum kaç tane hastane gittumse hiç yani Genişletmek için tıkla ... Ağrın hala devam ediyor mu peki canım
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 1 Ocak 2024 #125 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ağrın hala devam ediyor mu peki canım Genişletmek için tıkla ... Yok cnm şimdi iyiyim ama kadın doğum doktoru kanaman olmuş dedi yerini de ultrason da gösterdi
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ağrın hala devam ediyor mu peki canım Genişletmek için tıkla ... Yok cnm şimdi iyiyim ama kadın doğum doktoru kanaman olmuş dedi yerini de ultrason da gösterdi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Ocak 2024 #126 Rukiye27' Alıntı: Yok cnm şimdi iyiyim ama kadın doğum doktoru kanaman olmuş dedi yerini de ultrason da gösterdi Genişletmek için tıkla ... Ya e peki bidaha ne zaman çağırdı kontrole
Rukiye27' Alıntı: Yok cnm şimdi iyiyim ama kadın doğum doktoru kanaman olmuş dedi yerini de ultrason da gösterdi Genişletmek için tıkla ... Ya e peki bidaha ne zaman çağırdı kontrole
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,822 1 Ocak 2024 #127 Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya e peki bidaha ne zaman çağırdı kontrole Genişletmek için tıkla ... Bir daha çağırmadi cnm numarası var birşey olunca yazıyorum ilaç vermişti onu kullandım cnm ama bu ay yine giderim bı ben içim rahat etsin
Gamze Hümeyra' Alıntı: Ya e peki bidaha ne zaman çağırdı kontrole Genişletmek için tıkla ... Bir daha çağırmadi cnm numarası var birşey olunca yazıyorum ilaç vermişti onu kullandım cnm ama bu ay yine giderim bı ben içim rahat etsin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 1 Ocak 2024 #128 Rukiye27' Alıntı: Bir daha çağırmadi cnm numarası var birşey olunca yazıyorum ilaç vermişti onu kullandım cnm ama bu ay yine giderim bı ben içim rahat etsin Genişletmek için tıkla ... Sen yine de 3 hatta da bir kontrole git canım
Rukiye27' Alıntı: Bir daha çağırmadi cnm numarası var birşey olunca yazıyorum ilaç vermişti onu kullandım cnm ama bu ay yine giderim bı ben içim rahat etsin Genişletmek için tıkla ... Sen yine de 3 hatta da bir kontrole git canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Ocak 2024 #129 Kuzuuu paşa nasıl oldu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 1 Ocak 2024 #130 Asena.ase' Alıntı: Kuzuuu paşa nasıl oldu Genişletmek için tıkla ... Kuzum biraz daha iyiyi ama halen huysuz
Asena.ase' Alıntı: Kuzuuu paşa nasıl oldu Genişletmek için tıkla ... Kuzum biraz daha iyiyi ama halen huysuz