Sorum var Yenidogan alisveris

• Konbuyu başlatan Yenidogan alisveris
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yenidogan alisveris tarafından oluşturulan Yenidogan alisveris başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 644 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yenidogan alisveris
Konbuyu başlatan Yenidogan alisveris
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Y

Yenidogan alisveris

Guest
Kızlar merhaba suan 29+0 gün ilk hamileligim çok heyecanlı, tedirgin ve Bi o kadar da meraklıyım ve bundan dolayı da alışveriş yapacağım zaman her şeyden alasım geliyor ama tabi fiyatlar malum o yüzden tecrübeli olanlardan ricam şimdilik bebek giyim adına neler almalıyım ya da hangi 0+3 mu almalıyım sadece yardım eder misiniz? :)

Kızlar merhaba suan 29+0 gün ilk hamileligim çok heyecanlı, tedirgin ve Bi o kadar da meraklıyım ve bundan dolayı da alışveriş yapacağım zaman her şeyden alasım geliyor ama tabi fiyatlar malum o yüzden tecrübeli olanlardan ricam şimdilik bebek giyim adına neler almalıyım ya da hangi 0+3 mu almalıyım sadece yardım eder misiniz? :)
Biraz 0-3 biraz 3-6 alsan yeterli canım ben öyle yaptım çok küçük kıyafet almadım

Asaf_yusuf

Kayıtlı Üye
rank
0+3 fazla almanı önermem . büyük al buyugu giydirirsin ama küçüğü fazla giydiremezsin.bebekler 4.aya kadar ayda ortalama 3 4 cm boylari üzüyor .anlayacağın çok çabuk büyüyorlar .ve kıyafetleride doğru düzgün giydiremedn küçülüyorlar .ben hep büyük beden alıyorum.

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Hastane çıkışı alınıyor ya 10 lu alma 5 li iki tane alsan bir de uyumlu penye battaniye işine yarar. Zibinlarda olsun ustleri yaz olduğuna göre ilk yeni doganlari yarım kol iki üç tane yine koyarsın. Benim alışveriş genellikle hep 3 6 ay ve 6 9 ay mesela. 0-3 almadim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum 3 aya kadar sadece 5 6 takım olsa yeter 3 aydan sonra çok çabuk gelişiyorlar sana tavsiyem alicagin takımları 6 9 ay arası al

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar