Sorum var Yerle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzesima tarafından oluşturulan Yerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 356 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yerle
Konbuyu başlatan Gamzesima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şura

Gamzesima

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam burada yeniyim hamile olduğumu geçen hafta cuma öğrendim doktorum 2 günde bir kan tahlili istedi erken öğrendim biraz çünkü 83 / 145 / 336 / 715 çıktı beta değerlerim ve bir akıntım oldu sizce yerleşme kanaması mı doktor haftaya gel muayene dedi ama sormak istedim size de🤍 tamamen sümüksüydü bu arada akıntı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar selam burada yeniyim hamile olduğumu geçen hafta cuma öğrendim doktorum 2 günde bir kan tahlili istedi erken öğrendim biraz çünkü 83 / 145 / 336 / 715 çıktı beta değerlerim ve bir akıntım oldu sizce yerleşme kanaması mı doktor haftaya gel muayene dedi ama sormak istedim size de🤍 tamamen sümüksüydü bu arada akıntı
Normal canım , endişe etme ağrın, kanamam olmadığı sürece sıkıntı olmaz , beta değerlerinin arasında kaç gün var

G

Gamzesimaa

Guest
Normal canım , endişe etme ağrın, kanamam olmadığı sürece sıkıntı olmaz , beta değerlerinin arasında kaç gün var
2 gün var hepsinin arasında adet sancısı gibi biraz ağrılarım oluyo ama tam kasık bölgemde o da yerleşmeden dolayı deniyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 gün var hepsinin arasında adet sancısı gibi biraz ağrılarım oluyo ama tam kasık bölgemde o da yerleşmeden dolayı deniyor
Beta değerinin artışı iyi canım o halde , 2 katı şekilde artmış hep , evet ama yinede dikkat et bir süre ağır iş yapma , kendini çok yorma , bitkisel çaylar içme sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar