Sorum var Yerle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzesima tarafından oluşturulan Yerle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yerle
Konbuyu başlatan Gamzesima
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamzesima

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam burada yeniyim hamile olduğumu geçen hafta cuma öğrendim doktorum 2 günde bir kan tahlili istedi erken öğrendim biraz çünkü 83 / 145 / 336 / 715 çıktı beta değerlerim ve bir akıntım oldu sizce yerleşme kanaması mı doktor haftaya gel muayene dedi ama sormak istedim size de🤍 tamamen sümüksüydü bu arada akıntı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar selam burada yeniyim hamile olduğumu geçen hafta cuma öğrendim doktorum 2 günde bir kan tahlili istedi erken öğrendim biraz çünkü 83 / 145 / 336 / 715 çıktı beta değerlerim ve bir akıntım oldu sizce yerleşme kanaması mı doktor haftaya gel muayene dedi ama sormak istedim size de🤍 tamamen sümüksüydü bu arada akıntı
Normal canım , endişe etme ağrın, kanamam olmadığı sürece sıkıntı olmaz , beta değerlerinin arasında kaç gün var

G

Gamzesimaa

Guest
Normal canım , endişe etme ağrın, kanamam olmadığı sürece sıkıntı olmaz , beta değerlerinin arasında kaç gün var
2 gün var hepsinin arasında adet sancısı gibi biraz ağrılarım oluyo ama tam kasık bölgemde o da yerleşmeden dolayı deniyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 gün var hepsinin arasında adet sancısı gibi biraz ağrılarım oluyo ama tam kasık bölgemde o da yerleşmeden dolayı deniyor
Beta değerinin artışı iyi canım o halde , 2 katı şekilde artmış hep , evet ama yinede dikkat et bir süre ağır iş yapma , kendini çok yorma , bitkisel çaylar içme sağlıkla gelir inşallah 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar