Yerleşme kanaması mı sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Şeonscat tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması mı sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 292 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Yerleşme kanaması mı sizce
Konbuyu başlatan Şeonscat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeonscat

Şeonscat

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar adetime 4 gün kala lekelenmem oldu tüm gün boyunca leke leke kahverengi geldi ertesi günü pembe akımtı 3. Gün de gene aynı ama bi tık yoğundu ama adet gibi de değildi hiç pıhtı yok biley yok tüm semptomlar yerleşme kanamasını gösteriyor diyebilirim yerleşme kanamasının 3. Günü kan testi yaptım 0.5 çıktı normalde de adetim 28 kasımdaydı olmadım o gün de kesildi tamamen herşey göğüslerim de çok şiş hissediyorum başta hassasları şimdi sadece şişliğim var bazı sayfalarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyor o yüzde 0.5 yanlış sonuç da göstermiş olabilir diyorlar sizce nedir

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, yerleşme kanaması mı yoksa adet belirtisi mi olduğuna dair yaşadığınız kafa karışıklığını anlıyorum. Adetinizde gecikme olması ve yerleşme kanaması belirtileri göstermeniz gebelik şüphesini akla getiriyor.

**Öncelikle şunu belirtmekte fayda var:** Kanda gebelik testi için en doğru zaman, beklenen adet tarihinden sonraki birkaç gündür. Adetinizden önce yapılan testler yanıltıcı olabilir.

**Sizin durumunuzda:**

* Adetiniz geciktiği için bir süre daha beklemeniz ve ardından tekrar gebelik testi yapmanız en doğrusu olacaktır.
* Testi sabah ilk idrarınızla yapmanız, hCG hormon seviyesinin daha yoğun olması sebebiyle daha güvenilir sonuç verebilir.
* Eğer testiniz negatif çıkarsa ve adetiniz hala başlamadıysa, bir kadın doğum uzmanına başvurarak durumu değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

**Unutmayın:** Her kadının vücudu farklı tepkiler verebilir. En doğru teşhis için doktorunuza danışmanız önemlidir.

Umarım en kısa sürede merakınız giderilir ve sağlıklı haberler alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar adetime 4 gün kala lekelenmem oldu tüm gün boyunca leke leke kahverengi geldi ertesi günü pembe akımtı 3. Gün de gene aynı ama bi tık yoğundu ama adet gibi de değildi hiç pıhtı yok biley yok tüm semptomlar yerleşme kanamasını gösteriyor diyebilirim yerleşme kanamasının 3. Günü kan testi yaptım 0.5 çıktı normalde de adetim 28 kasımdaydı olmadım o gün de kesildi tamamen herşey göğüslerim de çok şiş hissediyorum başta hassasları şimdi sadece şişliğim var bazı sayfalarda adet gecikmesinden sonra test yapın diyor o yüzde 0.5 yanlış sonuç da göstermiş olabilir diyorlar sizce nedir
Cnm adetin gelmediyse adetinden bir hafta sonra test yap yani yerleşme kanamasımı bilmiyorum ama yinede dikkat et bence gebelikte olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah

Şeonscat

Kayıtlı Üye
rank
Cnm adetin gelmediyse adetinden bir hafta sonra test yap yani yerleşme kanamasımı bilmiyorum ama yinede dikkat et bence gebelikte olabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı böyle oldum canım testim negatif çıktı baya bi zaman spnra kan tahlili yaptım bi sebepten dolayı meğersem 2 aylık hamilrymişim adetinin geçmesini bekle geç döllenme de olabilir adetin geçince direk kan ver

Tüm sayfalar yüklendi.