Yerleşme kanaması olanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Rabiangnzz tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması olanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 57 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Yerleşme kanaması olanlar
Konbuyu başlatan Rabiangnzz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Rabiangnzz

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar dün kan verdim beta hcg 389 çıktı. Doktor simdi net hamilesin diyemem ama hamilelik hormonun yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşir dedi. Bende kanama ve ağrı var yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama 1 kızım var ondayken boyle kanamam olmamıştı. Hamileliğinde 2 3 gün süren kanasi olan varmi ve cinsiyeti ne oldu bebislerinizin

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, hamile olma ihtimaliniz çok yüksek! Beta HCG değeriniz yükselmiş, bu güzel bir işaret. Ancak doktorunuzun da dediği gibi, kesin sonuç için tekrar kan vermeniz gerekiyor.

Yerleşme kanaması yaşayan ve sonrasında sağlıklı bir gebelik geçiren birçok kadın var. Kanamanızın 2-3 gün sürmesi de mümkün. Ancak, her gebelik farklıdır. İlk gebeliğinizde böyle bir durum yaşamamış olmanız, bu gebelikte yaşamayacağınız anlamına gelmez.

**Kanama ve ağrınız olduğu için mutlaka doktorunuzla iletişimde kalın.** Özellikle şiddetli ağrılarınız olursa vakit kaybetmeyin.

**Cinsiyet tahminleri konusunda:** Yerleşme kanamasının süresi veya olup olmaması cinsiyetle ilgili bir bilgi vermez. Bu konuda birçok farklı inanış olsa da, bilimsel bir dayanağı bulunmamaktadır.

Sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik geçirmenizi dilerim. 2 gün sonraki test sonucunuzu da bizimle paylaşmayı unutmayın! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Selam kızlar dün kan verdim beta hcg 389 çıktı. Doktor simdi net hamilesin diyemem ama hamilelik hormonun yükselmiş 2 gün sonra tekrar kan ver kesinleşir dedi. Bende kanama ve ağrı var yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum ama 1 kızım var ondayken boyle kanamam olmamıştı. Hamileliğinde 2 3 gün süren kanasi olan varmi ve cinsiyeti ne oldu bebislerinizin
Kan aman varsa eğer normal olmayan bir şekilde işe doktor a tekrar git acile

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
2 3 gün sürmez diye biliyorum benim de 1 buçuk ay önce anlattığın gibi oldu kimyasal gebelikmiş acilen doktora gitmen lazım kimyasal ya da dış gebelik olabilir dış gebelikse acil müdahale gerekir yerleşme her hamilelikte olmaz kızımda benim olmuştu ama 1 gün ve çok azdı

Tüm sayfalar yüklendi.