Yerleşme kanaması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Seda33 tarafından oluşturulan Yerleşme kanaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Yerleşme kanaması
Konbuyu başlatan Seda33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Seda33

Seda33

Kayıtlı Üye
rank
28 ocakta regl oldum 28 şubatta olmam gerekirken 2 hafta geçti hala olmadım bi ara ağrılar başlamıştı ama devamı gelmedi ve bugün gece kalktığımda 3 4 damla şeklinde kan geldiğini gördüm bu nedir. Cinsel ilişkim olmadı ancak kıyafetlerimizle bir sürtünme yoluyla birşeyler olmuştu

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
28 ocakta regl oldum 28 şubatta olmam gerekirken 2 hafta geçti hala olmadım bi ara ağrılar başlamıştı ama devamı gelmedi ve bugün gece kalktığımda 3 4 damla şeklinde kan geldiğini gördüm bu nedir. Cinsel ilişkim olmadı ancak kıyafetlerimizle bir sürtünme yoluyla birşeyler olmuştu
Kıyafetler ile hamile kalınması olacak bişey değil mümkün değil bu durum böyle iken hamile kalınmaz böyle bişey kızlık zarına da zarar vermez 1.5 ila 3santim yukarıda kalır kızlık zarı stresten gecikme olabilir

Seda33

Kayıtlı Üye
rank
Kıyafetler ile hamile kalınması olacak bişey değil mümkün değil bu durum böyle iken hamile kalınmaz böyle bişey kızlık zarına da zarar vermez 1.5 ila 3santim yukarıda kalır kızlık zarı stresten gecikme olabilir

Bu kanama neyden dolayı olabilir o halde bilmiyorum çok stres oldum

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Evlimisin

Tüm sayfalar yüklendi.