5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 19 Şubat 2024 #1 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi
B Buğlemin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 635 Konum Bursa 19 Şubat 2024 #2 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Mrb canım çok yeni çok uzun süre olmadigi sürece normal bendede olmuştu
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Mrb canım çok yeni çok uzun süre olmadigi sürece normal bendede olmuştu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,453 Konum Kırklareli 19 Şubat 2024 #3 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Ağrı normal ama sürekli ve kanama yada lekelenme eşlik etmediği sürece
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Ağrı normal ama sürekli ve kanama yada lekelenme eşlik etmediği sürece
R Raziyye Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 302 19 Şubat 2024 #4 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Normal
Nursen40 Kayıtlı Üye Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 244 19 Şubat 2024 #5 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ağrı normal ama sürekli ve kanama yada lekelenme eşlik etmediği sürece Genişletmek için tıkla ... Yatincada geçmiyor inşallah bişey olmaz
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Ağrı normal ama sürekli ve kanama yada lekelenme eşlik etmediği sürece Genişletmek için tıkla ... Yatincada geçmiyor inşallah bişey olmaz
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,453 Konum Kırklareli 19 Şubat 2024 #6 Nursen40' Alıntı: Yatincada geçmiyor inşallah bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... O zaman doktora görünsün canım kim için soruyorsan . Düşük tehlikesi olabilir
Nursen40' Alıntı: Yatincada geçmiyor inşallah bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... O zaman doktora görünsün canım kim için soruyorsan . Düşük tehlikesi olabilir
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 20 Şubat 2024 #7 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Canm valla ben 14 haftalık oldum benim hala ağrıyo sol tarafım
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Canm valla ben 14 haftalık oldum benim hala ağrıyo sol tarafım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 21 Şubat 2024 #8 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Ağrıya kanama lekelenme eşlik etmediği sürece korkma canım eğer Ağrı şiddet verirse sık sık olur ise doktora göre mutlaka
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Ağrıya kanama lekelenme eşlik etmediği sürece korkma canım eğer Ağrı şiddet verirse sık sık olur ise doktora göre mutlaka
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 23 Şubat 2024 #9 Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Kanama lekenlenme olmadığı sürece sıkıntı olmaz geçemeyen agriysa doktora görünsün
Nursen40' Alıntı: 5 haftalık gebelik sağ kasik sağ bel ağrısı normal mi Genişletmek için tıkla ... Kanama lekenlenme olmadığı sürece sıkıntı olmaz geçemeyen agriysa doktora görünsün