Sorum var Yine deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Yine deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,337 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine deprem
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sen malatya da mısın özlem
Yok bursadayiz ama sürekli malatya'daki ailem akrabalarm ile he dakika konuşuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Malatya ve Doğanşehir

Allah yardımcımız olsun bitanem benim ailem Sivas'ta onlar bile hissediyor
Aynen öyle hissedilir ya ne kadar üzücü korkunç bir şey gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ya amin inşallah

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yok bursadayiz ama sürekli malatya'daki ailem akrabalarm ile he dakika konuşuyorum

Malatya ve Doğanşehir

Aynen öyle hissedilir ya ne kadar üzücü korkunç bir şey gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ya amin inşallah
Amin amin inşallah kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Malatya ve Doğanşehir

Tamam hatırladım canım

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar evet bende uygulama yüklü bu akşam 22.31de 5.1 oldu marasta Göksun ilçesinde canlı yayında izliyorduk korktuk biraz Gaziantep te hissetmiş millet korkudan sokağa çıkmış biz hissetmedik ama 5.1 olduktan hemen sonra peş peşe 3 tane artçı deprem daha oldu uzmanlar şaşırmayın diyorlar bunlar 1 sene kadar sürecek normal yani olağan dışı değil beklediğimiz durum dediler 🥺🥺ama depremden sonra ilk kez bu kadar büyüklükte artçı olmuş 😭😭

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar evet bende uygulama yüklü bu akşam 22.31de 5.1 oldu marasta Göksun ilçesinde canlı yayında izliyorduk korktuk biraz Gaziantep te hissetmiş millet korkudan sokağa çıkmış biz hissetmedik ama 5.1 olduktan hemen sonra peş peşe 3 tane artçı deprem daha oldu uzmanlar şaşırmayın diyorlar bunlar 1 sene kadar sürecek normal yani olağan dışı değil beklediğimiz durum dediler 🥺🥺ama depremden sonra ilk kez bu kadar büyüklükte artçı olmuş 😭😭
Aynen Sümeyram kız kardeşim Antep'te ben elbistanliyim Göksun Maraş benim memletim habire sallaniyor doğru bir sene surermis deprem o yüzden evlerine giremiyolar😢

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Aynen Sümeyram kız kardeşim Antep'te ben elbistanliyim Göksun Maraş benim memletim habire sallaniyor doğru bir sene surermis deprem o yüzden evlerine giremiyolar😢
Aynen canım valla ne diyimki Allah yardımcimiz.olsun inşallah ya haberleri izliyorum çok kötü oluyorum uyku uyuyamaz oldum🥺🥺

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım valla ne diyimki Allah yardımcimiz.olsun inşallah ya haberleri izliyorum çok kötü oluyorum uyku uyuyamaz oldum🥺🥺
Benim ruh halim evimden cenaze çıkmış gibi düşün Allah göstermesin o hissayattayim ailemde kurtuldu onlarında alacak nefesleri varmış demekki ama psikolojileri çok kotu çok tuvalete giremiyorum diyor kız kardesim kapısını kapatamiyorum diyor çok zor

Tüm sayfalar yüklendi.