Sorum var YiNE HAMİLEYİM 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nagehan tarafından oluşturulan YiNE HAMİLEYİM 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 782 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı YiNE HAMİLEYİM 🙄
Konbuyu başlatan Nagehan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sabah test yaptım hemen eşim gidince tek çizgi çıktı ohh dedim yattim uyudum.
Sonra 11 gibi kalktım elimi yüzümu yıkarken şöyle bir gözümün ucuyla baktım ki belli belirsiz bir çizgi var karartma yaptim kamerayla gerçekten hamileyim. Bebeğim birnkac güne 4 aylik olacak ki ben riskli bir hastayım vajinal varisler mi dersiniz karaciger enzim yükselmesi mi dersiniz bir yandan da doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanicam bebeğimin de gece hayati çok hareketli napicaz bilmiyorum gercekten

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu sabah test yaptım hemen eşim gidince tek çizgi çıktı ohh dedim yattim uyudum.
Sonra 11 gibi kalktım elimi yüzümu yıkarken şöyle bir gözümün ucuyla baktım ki belli belirsiz bir çizgi var karartma yaptim kamerayla gerçekten hamileyim. Bebeğim birnkac güne 4 aylik olacak ki ben riskli bir hastayım vajinal varisler mi dersiniz karaciger enzim yükselmesi mi dersiniz bir yandan da doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanicam bebeğimin de gece hayati çok hareketli napicaz bilmiyorum gercekten
Kuzum bence kan testi ver emin olmak için 5 dk içinde olan sonuç önemli baya saat geçtikten sonra önemsiz sen yinede bir kkan testi var eğer varsada rabbim kolaylık versin inşallah cnm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım testin üzerinden geçen 5 dk sonrası sonuçlae geçersiz oluyor tekrar denemeni tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar