Sorum var YINE MI HAMILEYIM

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nagehan tarafından oluşturulan YINE MI HAMILEYIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,756 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı YINE MI HAMILEYIM
Konbuyu başlatan Nagehan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 temmuz da dogum yaptım bebeğim 3 buçuk aylık ve bu ay adetim 5 gün gecikti normalde 28 günde bir çok düzenli olurum dogumdan sonra 40 im çıkınca da oldum duzenli hep ama bu ay 5 gün gecikti mümkün değil böyle gecikmezdi.bilincli bir şey yapmadık acaba hamilemiyim ki eğer hamileysem napicam böyle bu kadar erken hamile kalıp sağlıkla doğum yapan varmi

Çözüm
Kızlar 2 temmuz da dogum yaptım bebeğim 3 buçuk aylık ve bu ay adetim 5 gün gecikti normalde 28 günde bir çok düzenli olurum dogumdan sonra 40 im çıkınca da oldum duzenli hep ama bu ay 5 gün gecikti mümkün değil böyle gecikmezdi.bilincli bir şey yapmadık acaba hamilemiyim ki eğer hamileysem napicam böyle bu kadar erken hamile kalıp sağlıkla doğum yapan varmi
Zor olacak ama Allah vermis sizin ne istediginiza baglik karar sizin tabiki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zor olacak ama Allah vermis sizin ne istediginiza baglik karar sizin tabiki
5 gun gectiysa gebe testinda sonuc garanti olacak gidib Kan vermaniza gerek yok benca

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Test yapman en mantıklısı benim bukadar erken olmadı ama oğlum daha 1 yaşına yeni girmişti kolay olmadı ama yardımcı olan birileri olunca iyi oluyor

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim canim Sabah
Bende 14 Haziran’da Doğum yaptım Ağustos sonunda adet oldum sonra olmadım asla olmaz şüphesiyle test yaptım vee pozitif napalım Allahtan artık beraber büyürler diye tatmin ediyorum kendimi doktorum da sağlık açısından sakınca görmedi sende test yap derim hatta sonucunu yaz 😊 cvp olarak
Canim test pozitif çıktı bakalim neler olacak 🥰

Arka arkaya doğurmaya isterim ama sezeryan olduğum için amaliyattan korkuyorum
Evet beni korkutan da o bennde sezeryanim

Arka arkaya doğurmaya isterim ama sezeryan olduğum için amaliyattan korkuyorum

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyim canim Sabah

Canim test pozitif çıktı bakalim neler olacak 🥰

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kontrole git bakalım belki aynıyızdır😍

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Benimde yok annem var ama hasta bakamıyor Allah yardım eder bize inşallah🥰
İnşallah canim inşallah❤

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kontrole git bakalım belki aynıyızdır😍

Bakalim inşallah benim bebekler erken doğuyor kızımı 37 de aldılar.simdi bir de çok kısa sürede 2.sezeryan olucam dikişler dayanirmi bilmiyorum oda bor etken en fazla 37 38 de alırlar nasipse

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Hiç kimsem yok şuan 4 aylık olan bebeğim de Bike yanımda arkadaşım kaldı.kayin valide var ama sadece görüntü de
Aynı benimki annem köydeydi diye gelemedi sağolsun kaynanamda hiç umursamadı 3 çocukla doğumdan sonra tek kaldım bi eşim yardımcı oldu oda 2 gün sonra işe gitmek zorunda kaldı boşver Allah her türlü sabrınıda yardımınıda veriyor zor olsada bi şekilde büyüyorlar

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum kan testi ver istersen

Nagehan

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum kan testi ver istersen
Pazartesi vericem canim

Aynı benimki annem köydeydi diye gelemedi sağolsun kaynanamda hiç umursamadı 3 çocukla doğumdan sonra tek kaldım bi eşim yardımcı oldu oda 2 gün sonra işe gitmek zorunda kaldı boşver Allah her türlü sabrınıda yardımınıda veriyor zor olsada bi şekilde büyüyorlar
Doğru diyorsunuz diğer 2 cocugumdada tektim Allah yardım edecek biliyorum 11 yaşındaki kızım ve eşim kimseye muhtaç etmediler çok şükür kimseye ihtiyaç duymadık gölge etmesinler yeter

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Pazartesi vericem canim

Doğru diyorsunuz diğer 2 cocugumdada tektim Allah yardım edecek biliyorum 11 yaşındaki kızım ve eşim kimseye muhtaç etmediler çok şükür kimseye ihtiyaç duymadık gölge etmesinler yeter
Hayırlısı ile inşaallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar