Yoğun kanama mı

• Konbuyu başlatan Beyzoş
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyzoş tarafından oluşturulan Yoğun kanama mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,626 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoğun kanama mı
Konbuyu başlatan Beyzoş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey
B

Beyzoş

Guest
2 saattir devam eden adet gibi ayağa kalktığımda yoğun kırmızı kan geliyor normal mi eşim işte kimseye evhamlanmasinlar diye soramadım daha.2 aylık hamileyim

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Hala devam ediyor mu bende 2 aylik hamileyim bende de var doktora gittim kese dışında kanama dedi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
2 saattir devam eden adet gibi ayağa kalktığımda yoğun kırmızı kan geliyor normal mi eşim işte kimseye evhamlanmasinlar diye soramadım daha.2 aylık hamileyim
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşaallah bir an önce kanama kesilir doktor a git kontrol altında tutar seni muhtemelen canım allah yardımcımız olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hala devam ediyor mu bende 2 aylik hamileyim bende de var doktora gittim kese dışında kanama dedi
@Sensey geçmiş olsun sizin kanama géçti mi ilaç verdi mi rabbim acil şifalar versin

@Sensey geçmiş olsun sizin kanama géçti mi ilaç verdi mi rabbim acil şifalar versin

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşaallah bir an önce kanama kesilir doktor a git kontrol altında tutar seni muhtemelen canım allah yardımcımız olsun

Amin teşekkkür ederim 🙏 hayır geçmedi progestan ve hafta fa 1 kere iğne kullanıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.