Yoğun kanama mı

• Konbuyu başlatan Beyzoş
  • Toplam 18 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyzoş tarafından oluşturulan Yoğun kanama mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,626 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yoğun kanama mı
Konbuyu başlatan Beyzoş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Acile gittigimde bebeği gördük ama düşük riski var dedi eve geldim et parçası gibi bişey geldi benden tekrar bugün acile gitmelimiyim
O et parçasını atmayın tabikide Dr gidin düşürmüş de olabilirsiniz 😓😓
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana da aynılarını verdiler dün akşam gittim düşük riski var dedi .geldigimde lavaboya girdim ve biraz et parçası gibi bişey geldi
Tekrar gidin düşen et parcasinida götürün gösterin düşürmüş de olabilirsiniz dikkat edin ❤️

B

Beyzoş

Guest
O et parçasını atmayın tabikide Dr gidin düşürmüş de olabilirsiniz 😓😓

Tekrar gidin düşen et parcasinida götürün gösterin düşürmüş de olabilirsiniz dikkat edin ❤️
Teşekkür ederim.agrim filan yok ama olabilir mi gerçekten öyle bişey 🥺

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Bana da aynılarını verdiler dün akşam gittim düşük riski var dedi .geldigimde lavaboya girdim ve biraz et parçası gibi bişey geldi
Tekrar git kalp atışlarına baksınlar çünkü benden de oyle parçadan geldi hatta 1 degil daha fazla doktora gittiğimde kalbi atiyor dedi ordaki kanama alanından geliyormuş o parçalar

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İnsandan insana değişir ağrınız olmayadabilir sonuçta hevesiniz ve kanla birlikte parça gelmesi normal birşey değil

İgne ilaç veriyolar onlar durduruyor kadindogumcuya mutlaka görünmeniz lazım

2 saattir devam eden adet gibi ayağa kalktığımda yoğun kırmızı kan geliyor normal mi eşim işte kimseye evhamlanmasinlar diye soramadım daha.2 aylık hamileyim
Bu yatmayla dinlemeye geçecek birşey değil kan yoğun ve parçalı geliyo diyosun yatsanda gelir o Dr görüsmen lazım eve gittiğinde devam ettiğini parça gelmeye başladığını söylemen lazım aksi durumda yatmak yada ayağa kalkmamak çözüm değil

2 saattir devam eden adet gibi ayağa kalktığımda yoğun kırmızı kan geliyor normal mi eşim işte kimseye evhamlanmasinlar diye soramadım daha.2 aylık hamileyim
Bu yatmayla dinlemeye geçecek birşey değil kan yoğun ve parçalı geliyo diyosun yatsanda gelir o Dr görüsmen lazım eve gittiğinde devam ettiğini parça gelmeye başladığını söylemen lazım aksi durumda yatmak yada ayağa kalkmamak çözüm değil

Tüm sayfalar yüklendi.