Sorum var Yolculuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Yolculuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,384 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yolculuk
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar yarın yolculuk yapacam 3 4 saat 2 çocuğum var arabada mideleri bulanır genelde siz neler yapıyorsunuz kusmamaları için varmı öneriniz
Kuzum araba sürekli hava alsın pencereler açık olsun ve yolculuktan önce yağlı ve ağır yemekler verme kraker ve hafif içecekler midesini tutmaya yardımcı olacak yolculuktan önce baya uykulu olsunlar ki yıl boyunca uyusunlar senin işine yarar bulanti vesaire olmaz

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum araba sürekli hava alsın pencereler açık olsun ve yolculuktan önce yağlı ve ağır yemekler verme kraker ve hafif içecekler midesini tutmaya yardımcı olacak yolculuktan önce baya uykulu olsunlar ki yıl boyunca uyusunlar senin işine yarar bulanti vesaire olmaz
Teşekkür ederim canım sabah erken uyandıriyim ikisinide

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yarın yolculuk yapacam 3 4 saat 2 çocuğum var arabada mideleri bulanır genelde siz neler yapıyorsunuz kusmamaları için varmı öneriniz
Bol bol mola verin canım birde göbek deliklerine çapraz bir şekilde yara bandı yapıştır tutuyormus o öyle gördüm birinden benim çocukların pek oyle problemleri olmadı benim oluyor kusa kusa gidiyorum 🙄😇

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol mola verin canım birde göbek deliklerine çapraz bir şekilde yara bandı yapıştır tutuyormus o öyle gördüm birinden benim çocukların pek oyle problemleri olmadı benim oluyor kusa kusa gidiyorum 🙄😇
Saol canım o yöntemi bende gördüm de bizde işe yaramıyor birde şahsi arabayla gitmiyorum sürekli mola vermezler galiba

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Saol canım o yöntemi bende gördüm de bizde işe yaramıyor birde şahsi arabayla gitmiyorum sürekli mola vermezler galiba
O zaman iş kötü canım çubuk kreker yedir yada uyutma geceden yolda uyurlar çok zor otobüsle gidecekseniz daha zor hiç sevmem otobüs yolculuğunu otobüste insana basıyorlar bende hep uyurum otobüsle seyahat edeceğim zaman

Tüm sayfalar yüklendi.