Sorum var Yolculuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Yolculuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,382 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yolculuk
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol mola verin canım birde göbek deliklerine çapraz bir şekilde yara bandı yapıştır tutuyormus o öyle gördüm birinden benim çocukların pek oyle problemleri olmadı benim oluyor kusa kusa gidiyorum 🙄😇
Canım aklında bulunsun çocuk için bilmiyorum ama ben otobüsle falan hiç yolculuk yapamazdım sürekli istifra ederdim, biri anneme söylemiş kuru fasülyeyi yola çıkmadan hap gibi bi tane içiyorsun sonra nereye istersen gidiyorsun. Çok şükür tamamen kesildi. Urfaya geziye kadar gittim hiç bişey olmadı 🤗

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım aklında bulunsun çocuk için bilmiyorum ama ben otobüsle falan hiç yolculuk yapamazdım sürekli istifra ederdim, biri anneme söylemiş kuru fasülyeyi yola çıkmadan hap gibi bi tane içiyorsun sonra nereye istersen gidiyorsun. Çok şükür tamamen kesildi. Urfaya geziye kadar gittim hiç bişey olmadı 🤗
Yaa evet onu duydum bende ben en fazla burdan Eskişehir e gidiyorum otobüsle onuda hızlı trenden yer bulamazsam ve çok acil bişi varsa Urfa çok güzel ya hele bir sarma çeşitleri var awobb çok güzel Urfalı arkadasim var yapar arada çağırir giderim çok güzel yapıyor 😃 Acıktım ya 😃😃😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Yaa evet onu duydum bende ben en fazla burdan Eskişehir e gidiyorum otobüsle onuda hızlı trenden yer bulamazsam ve çok acil bişi varsa Urfa çok güzel ya hele bir sarma çeşitleri var awobb çok güzel Urfalı arkadasim var yapar arada çağırir giderim çok güzel yapıyor 😃 Acıktım ya 😃😃😃
Valla ben çok faydasını gördüm fasulyenin aklında bulunsun 😅 bende turla gitmiştim urfa mardin gerçekten çok güzel yerler yaşayamam ama gezmek için çok iyi🤗 hele sıra geceleri sınırsız yiyecek off gece gece 🙈😅😅

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben çok faydasını gördüm fasulyenin aklında bulunsun 😅 bende turla gitmiştim urfa mardin gerçekten çok güzel yerler yaşayamam ama gezmek için çok iyi🤗 hele sıra geceleri sınırsız yiyecek off gece gece 🙈😅😅
Yaaa evet ya çok güzel bizim memleketin heryeri güzelde insanlar mahf ediyor Ankara'yı pavyon yaptılar İstanbul'u hiç ettiler ve bir sürü şehri Allah'ım akıl versin. 😃

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar yarın yolculuk yapacam 3 4 saat 2 çocuğum var arabada mideleri bulanır genelde siz neler yapıyorsunuz kusmamaları için varmı öneriniz
Ben 27 30 arası haftalarda İstanbul’dan Amasya, Amasya’dan orduya gittim hiçte bişey olmadı 😀 gittiğim arabada şahindi 😂 iyi bari yollarda o arabayla ölmedik 😂😂😂 mide bulanmasın diye bi ilaç var gebelikte kullanılıyor sor sağlık ocağındaki doktoruna yazsın 😀 rahat geçirirsin

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum gece uyutma yola çıkmadan önce yemek yedirme. Yolda tuzlu kraker falan al ver. Onlar hem yolda uyurlar hemde krakerlerini falan yerlerse sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim canım dayanamadılar uyudular sabah erken uyandırıcam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aa gerçekten mi hiç duymamıştım yarın denicem hem kendimde hemde çocuklarda çok teşekkür ederim canım ❤

Ben 27 30 arası haftalarda İstanbul’dan Amasya, Amasya’dan orduya gittim hiçte bişey olmadı 😀 gittiğim arabada şahindi 😂 iyi bari yollarda o arabayla ölmedik 😂😂😂 mide bulanmasın diye bi ilaç var gebelikte kullanılıyor sor sağlık ocağındaki doktoruna yazsın 😀 rahat geçirirsin
Bende sıkıntı yok ben çocuklar için dedim canım 😁

Son düzenleme:

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım dayanamadılar uyudular sabah erken uyandırıcam

Aa gerçekten mi hiç duymamıştım yarın denicem hem kendimde hemde çocuklarda çok teşekkür ederim canım ❤

Bende sıkıntı yok ben çocuklar için dedim canım 😁
Ya ilaç var canım araba ilaçı Anannem hep verirdi biz 7 8 yaşındayken eczanede araba ilaçı dersen veriyorlar ve faydası oluyor fasulye gaz yapar mide bulantısı yapar herkeste aynı etkiyi yapmaya bilir siz bilirsiniz gene de 😊

Tüm sayfalar yüklendi.