Sorum var Yorgunum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Yorgunum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,621 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yorgunum
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Benim yaş 25 ama fosil olarak müzeye kaldırılmayı bekliyorum 😂😂
Ayyy alemsin vallahi sen beni bu halimle güldürdün Allah'ta seni güldürsün işallah 🤲 gülüm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Okadar yorgun bitkin düşmüş biriyimki anlatamam konuşmak dertleşmek istemiyom kimseyle eşim diyo bı sıkıntınmi var anlat yok sadece yorguum diyorum sürekli uyumak istiyorum uyumasam bile örtünün altında kalmak istiyorum kendi kendime ağlıyorum durup dururken neden olabilir acaba depresyonami girdim ben🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Okadar yorgun bitkin düşmüş biriyimki anlatamam konuşmak dertleşmek istemiyom kimseyle eşim diyo bı sıkıntınmi var anlat yok sadece yorguum diyorum sürekli uyumak istiyorum uyumasam bile örtünün altında kalmak istiyorum kendi kendime ağlıyorum durup dururken neden olabilir acaba depresyonami girdim ben🤔

Önceden telefonu elimde düşürmeyen ben şimdi elime bile almıyorum en cekta buna şaşırıyorum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.