Sorum var Yumurta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeyimin annesi tarafından oluşturulan Yumurta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yumurta
Konbuyu başlatan Bebeyimin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar merhaba, ben yumurtayi kayisi kivaminda yemeyi seviyorum ve oyle yiyorum bu bebeye bir zarar verirmi sizce gebelik haftasi 17
Az pişmiş yumurta dan bakteri bulaşma durumu var normal zamanda bile bu böyle ki hamilelikte daha çok dikkat etmek lazım

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kizlar merhaba, ben yumurtayi kayisi kivaminda yemeyi seviyorum ve oyle yiyorum bu bebeye bir zarar verirmi sizce gebelik haftasi 17
Yumurta et tavuk bunları asla az pişmiş yenmemeli hamilelikte çok zararli ve ben hamileligimi öğrendiğim günden beri her gün 1 tane haşlanmış mutlaka yiyorum 5 dk kaynatip tam kıvamında oluyor yani

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar