Ben 6. ayında 3 gün verdim hiç ağzına sürdürmedi doktora söyledim zorlama daha sonra tekrar dene dedi 7. ayda bisküvi kek falan yaptım o şekil verdim geçen burdaki 9. ay aşısıyla ilgili posta denk gelince tekrar deneyim dedim de yok hala aynı kendim haşlanmış dışında her şeklini yiyorum alerjik tepki olmadı şükürler olsun haşlanmış yumurta derimde kabarcıklar oluşturuyor diğer her türlü yiyorum o yüzden denemek istedim sorarlarsa söyleyim diyeÇok geç değil mi ya ben kayraya 7. Ayından beri veriyprum yumurtayı . Hem beyaz hem sarı ama kayra beyazı daha çok sever haşlayınca beyazı yer tel kızartınca da hiç almam demez . Sen bebeğini emzirirken hiç yumurta yemedin mi sen yedilten sonra onda bir etki olmadı ise alerjisi olmaz. Şahsen ben buna güvenerek kayraya 7. Ayda başlamıştım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet ya yüzünü öyle bir şekle sokuyor ki zillim gülmekten bayılacam eşim de hiç sevmez bana çekmiş görürsün diyorAnnem hep derki hangi bebek olursa olsun yumurtanın sarısını asla yemez öylede ne benim küçük kuzenlerim sarısını yemiş ne ben ne oğlum kayra sadece beyazını yer dediğin gibi sadece kızartma şeklinde yaparsam yer ki ben şu yaşımda hala sarısını sevmem