Yumurtlama hesaplama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mavisim31 tarafından oluşturulan Yumurtlama hesaplama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,311 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yumurtlama hesaplama
Konbuyu başlatan Mavisim31
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mavisim31

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar yeniyim aranızda bundan iki ay önce 3 aylık bebeğimi kalp durması nedeniyle kürtaj oldum rabbim kısmet ederse tekrar yine deniyoruz ben bir Ağustos adet oldum yumurtlama tahminime göre 15 ama burda 17 ckyor çatlama kaç gün sürüyor ne zmn test yapablrm
Ve şunuda belirteyim bende tedavi gördüm aşılama vs ineler kullandım ama hiç bir işe yaramadı çünkü çok fazla stres vardı benim iş için önemsemediğim ay oldu stres yapmamaya çalışın

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar yeniyim aranızda bundan iki ay önce 3 aylık bebeğimi kalp durması nedeniyle kürtaj oldum rabbim kısmet ederse tekrar yine deniyoruz ben bir Ağustos adet oldum yumurtlama tahminime göre 15 ama burda 17 ckyor çatlama kaç gün sürüyor ne zmn test yapablrm
Valla ben yumurtlama gunlerini hic 6akip etmedim oğluma hamile kalmak istediğimde adetten cikip banyo yaptigim gun iliskiye girdik iliskiden sonrada 15 dkika boyunca ayaklarımı yukari kaldirip bekledim 2. ayda hamile kaldim testide zaten adetimden 2 gun geçince yaptim cok erken yaptığım için silik çıkmisti sabirsizlanma ve strestende uzak dir dediğin gibi 🤗🤗🤗🤗😘😘

Mavisim31

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben yumurtlama gunlerini hic 6akip etmedim oğluma hamile kalmak istediğimde adetten cikip banyo yaptigim gun iliskiye girdik iliskiden sonrada 15 dkika boyunca ayaklarımı yukari kaldirip bekledim 2. ayda hamile kaldim testide zaten adetimden 2 gun geçince yaptim cok erken yaptığım için silik çıkmisti sabirsizlanma ve strestende uzak dir dediğin gibi 🤗🤗🤗🤗😘😘
İns kuzum bnm 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.