Sorum var Zalim kocam

• Konbuyu başlatan Burdurlu Ebru
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burdurlu Ebru tarafından oluşturulan Zalim kocam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 990 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zalim kocam
Konbuyu başlatan Burdurlu Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kız annesi💕🌺
B

Burdurlu Ebru

Guest
Selam burdan ilk defa yaziyorum bilmiyorum cevap alir miyim yoksa yazdimla mi kalirim fakat durum su ki ben 39 haftalik hamileyim
Esim son 1 aydir geceleri gezmelere gidiyor gece 3 de eve geliyor
Normalde asla sevmem ama su aralar daha çok rahatsiz oluyorum
Bunlar benim son günlerim ilgiye ihtiyacım var fakat o benimle ilgilenmek yerine hergün disari cikip gezmeyi tercih ediyor bu yüzden çok kızıyorum ona ve sancim geldinde habersiz dogurmayi düsünüyorum ve soguk davranip Onunla konusmamayi sence doğru mu düsünüyorum
Hamileyken for günumde o benimle ilgilenmedi dogrunca Bende onun yüzüne bakmicam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam burdan ilk defa yaziyorum bilmiyorum cevap alir miyim yoksa yazdimla mi kalirim fakat durum su ki ben 39 haftalik hamileyim
Bunlar benim son günlerim ilgiye ihtiyacım var fakat o benimle ilgilenmek yerine hergün disari cikip gezmeyi tercih ediyor bu yüzden çok kızıyorum ona ve sancim geldinde habersiz dogurmayi düsünüyorum ve soguk davranip Onunla konusmamayi sence doğru mu düsünüyorum
Hamileyken for günumde o benimle ilgilenmedi dogrunca Bende onun yüzüne bakmicam
Bence bunu düşünmeden önce bu adam gece 3 e kadar dışarı da ne yapıyor diye sorgula canım. Al karşına konuş Allah göstermesin aniden suyun gelse sancın çıksa ne yapacaksın tek gidebilecek misin o anın stresi ile hoş böyle bir eşim olsa bende doğuma giderken asla haber vermem . Çocuğu tek başına yapmadın ya bu sorumsuzluk nedir yani

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Önce demi böyleydi peki şimdi erkeği boş bırakmaya gelmez ilk başta neden izin verdin ki keşke önüne geçseydin şimdi oturup ona anlatsan ya anlar ya anlamaz ama konuşmayı dene bi anlat bakalım şimdi senin yalnız kalmaman lazım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bence bunu düşünmeden önce bu adam gece 3 e kadar dışarı da ne yapıyor diye sorgula canım. Al karşına konuş Allah göstermesin aniden suyun gelse sancın çıksa ne yapacaksın tek gidebilecek misin o anın stresi ile hoş böyle bir eşim olsa bende doğuma giderken asla haber vermem . Çocuğu tek başına yapmadın ya bu sorumsuzluk nedir yani
Aynen öyle

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşinle konuşmalısın canım seni evde tek bırakmamalı gece 3 e kadar ne gezmesiymiş bu umarım seni aldatmıyordur 😡

B

Burdurlu Ebru

Guest
Eşinle konuşmalısın canım seni evde tek bırakmamalı gece 3 e kadar ne gezmesiymiş bu umarım seni aldatmıyordur 😡
Yok aldatmiyor buna eminim arkadaslari evden alip eve birakiyor
Fakat beni evde yanliz birakmasi rahat rahat gezip beni ihmal etmesi beni çok üzüyor

Ya Benimde duygularim var sevgiye sevilmeye ihtiyacım var
Bu son ve benim icin yeterince zor olan bu gunlerde bana sarilsin nasilsin diye sorsun ne biliyim benimle sakalassin ugrassin Isdiyorum benimle ilgilensin isdiyorum
Vaktini benimle gecirsin her an yanimda olsun Isdiyorum

Çok mu Isdiyorum

B

Burdurlu Ebru

Guest
Cocuk gelmeden son günlerini gezerek kafa dagitarak gecirmek Isdiyormus
Sanki ben çok merakliyim evde oturup heran dogura bilirim korkusuyla beklemeye
Konusdumda ne oldu sen ara ben hemen gelirim diyor
Düsüncesi bu kadar kit cünkü adamin
Ona göre dogurmak kadinlarin yapabildi tek sey
Dogurda kurtulalim sıkıldım artık bu durumdan dedi bana ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cocuk gelmeden son günlerini gezerek kafa dagitarak gecirmek Isdiyormus
Sanki ben çok merakliyim evde oturup heran dogura bilirim korkusuyla beklemeye
Konusdumda ne oldu sen ara ben hemen gelirim diyor
Düsüncesi bu kadar kit cünkü adamin
Ona göre dogurmak kadinlarin yapabildi tek sey
Dogurda kurtulalim sıkıldım artık bu durumdan dedi bana ya
Yok artık ya ne kadar sığ düşünceli birisi böyle valla doğru insanla evli olmak zor . Allah yardımcın olsun ama şuan böyle olan birisi o çocuk doğumca kadınların tek işinin çocupa bakmak olduğunu düşünerek yine seni yanlız bırakacak demedi deme . Ne diyeyim Allah yardımcın olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar