Sorum var Zalim kocam

• Konbuyu başlatan Burdurlu Ebru
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burdurlu Ebru tarafından oluşturulan Zalim kocam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 991 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zalim kocam
Konbuyu başlatan Burdurlu Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kız annesi💕🌺
B

Burdurlu Ebru

Guest
Selam burdan ilk defa yaziyorum bilmiyorum cevap alir miyim yoksa yazdimla mi kalirim fakat durum su ki ben 39 haftalik hamileyim
Esim son 1 aydir geceleri gezmelere gidiyor gece 3 de eve geliyor
Normalde asla sevmem ama su aralar daha çok rahatsiz oluyorum
Bunlar benim son günlerim ilgiye ihtiyacım var fakat o benimle ilgilenmek yerine hergün disari cikip gezmeyi tercih ediyor bu yüzden çok kızıyorum ona ve sancim geldinde habersiz dogurmayi düsünüyorum ve soguk davranip Onunla konusmamayi sence doğru mu düsünüyorum
Hamileyken for günumde o benimle ilgilenmedi dogrunca Bende onun yüzüne bakmicam

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ailesine mi 😄
Bunu ILK yaptinda Saat 12 de eve gelmedinde kaynanamin yanina gidip Saat kac oldu hayla gelmedi nerde oglunuz ben sevmem böyle sey dedimde benim oglumun gezmeye hakki yok mu yazik çok calisiyor birak eglensin demisdi
Kayinpederde kahkaha atip gülmüsdu abartma ya gelir birazdan diye

Onlardan yardim is isdiceme neyse ...
O zaman kendi ailene açacaksın arkamda duracaklar şuan normal gibi gözükse de ki hiç normal değil ileride daha sorun olacak .

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ailesine mi 😄
Bunu ILK yaptinda Saat 12 de eve gelmedinde kaynanamin yanina gidip Saat kac oldu hayla gelmedi nerde oglunuz ben sevmem böyle sey dedimde benim oglumun gezmeye hakki yok mu yazik çok calisiyor birak eglensin demisdi
Kayinpederde kahkaha atip gülmüsdu abartma ya gelir birazdan diye

Onlardan yardim is isdiceme neyse ...
Aynı bendekiler de öyle sen yapsan afedersin bilmem ne olursun oğulları yapsa o erkektir yapar o yüzden ben baktım onlardan hayır yok kendim hallediyorum her sorunumu

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Selam burdan ilk defa yaziyorum bilmiyorum cevap alir miyim yoksa yazdimla mi kalirim fakat durum su ki ben 39 haftalik hamileyim
Esim son 1 aydir geceleri gezmelere gidiyor gece 3 de eve geliyor
Normalde asla sevmem ama su aralar daha çok rahatsiz oluyorum
Bunlar benim son günlerim ilgiye ihtiyacım var fakat o benimle ilgilenmek yerine hergün disari cikip gezmeyi tercih ediyor bu yüzden çok kızıyorum ona ve sancim geldinde habersiz dogurmayi düsünüyorum ve soguk davranip Onunla konusmamayi sence doğru mu düsünüyorum
Hamileyken for günumde o benimle ilgilenmedi dogrunca Bende onun yüzüne bakmicam
Canm bnce tepki göster o saate kadar ne yapıyomuşki dışarıda ki artık günlerin yani ya aniden sancın tutsa suyun gelse illa yanında biri olmassı gerekir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar