Valla yaşı büyük olduğundan kompleks yapıyor bence onun eşi, kendini yetersiz görüyor büyük ihtimalle kadıncağızdan çıkarıyor.Ama bu işler çok ince çizgide gidiyor ya ne bileyim, arkadaşı tenzih ediyorum yanlış anlamasın genel konuşuyorum ama bizim üniversitede oda arkadaşım bir kız vardı mesela sevgilisi duştayken kamerayı açtırır su sesini dinlerdi öyle kıskançtı.Gece uyurken kamera açık yatardı bi gün artık asfalyalar attı bende, dedim odada rahat gezemiyorum sürekli biri bizi gözetliyor evi gibi canlı yayındayız.Dedim madem sana güvenmiyor kendine sahip çık haketmiyorsun bu muameleyi bu da gitmiş çocuktan ayrılmış ertesi günü
Ama kız rahatı bulunca gerçek kişiliği bir çıktı ortaya günübirlik internetten tanıştığı adamlarla alkol almaya villa bile kiraladılar, ailesine bir yalanlar söylerdi off.Bu olaydan beridir kimseye mana bulmam o çocuk haklıymış güvenmemekte günahını almışım.Uzun oldu az ama öyle işte
İki kişinin arasındakini kimse bilemez, tekrar söylüyorum arkadaşa bir şey diyemem tanımıyorum onu inşallah eşiyle orta yolu bulur mutlu olurlar