Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,076 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha benim umrumda değil konuştum zorluk cikariyor hala ben haklıyım havasında davayı çekişmeli acdim sonra kendi aradı anlasmali imza attık bir şey yapmazsa bosancaz
Az önce yine mesaj atdim daha dedi dilekçeyi vermedim dedi vermediyse eyer ben kendim gidip dilekçeyi vericem dedi

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
He he deseydin dikekceyi verdiğimde bana dediği anne şefkatine muhtaç dedi hiç bir hakimde vermez zaten canını sakin sıkma sen istemediğin vermedigin sürece
Yık neymiş bide annesi bakicakmis çocuğa benide ilgilendirmezmis kimin bakacağıda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He he deseydin dikekceyi verdiğimde bana dediği anne şefkatine muhtaç dedi hiç bir hakimde vermez zaten canını sakin sıkma sen istemediğin vermedigin sürece
Insallah öyle olur ablam

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Insallah öyle olur hem bebeğime ben bakiyorum ben dogurcam masarfinida ben karşılıyorum bende dedim ben vericem dilekçeyi diye dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ablam sen ne yaptın bosandinmi eşinden
Erkek milleti kuzum işte benimde duruşmam var haftaya ben muhattap dahi olmuyorum onunla

Tüm sayfalar yüklendi.