Sorum var 1 aylik bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan 1 aylik bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 692 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 aylik bebek
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Okyanusgülü

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
1 aylik bebegim bir turlu uykuya dalamiyir ne yapmaliyim kizlar
Yarım kundak yapabilirsin telefonundan pis pis elektirik süpürge sesi var onu açabilirim veya beyaz gürültü de bebekleri uykuya geçişinde faydası var kuzum benim basimda da aynı sorun var biz 2 ayımızı geçtik uyku sorunu yaşıyoruz bende bu yöntemleri deneye denye yola çıkıyorum ama Suanlik bizde fayda etmiyorum şuan eve hamak alicam tek kurtulusum o olucak gibi umarım isime yarar 🤲🙏🥰

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Yarım kundak yapabilirsin telefonundan pis pis elektirik süpürge sesi var onu açabilirim veya beyaz gürültü de bebekleri uykuya geçişinde faydası var kuzum benim basimda da aynı sorun var biz 2 ayımızı geçtik uyku sorunu yaşıyoruz bende bu yöntemleri deneye denye yola çıkıyorum ama Suanlik bizde fayda etmiyorum şuan eve hamak alicam tek kurtulusum o olucak gibi umarım isime yarar 🤲🙏🥰
İnsallah uykusu var ama surekli agliyor emzigini istiyor veriyorum ama atiyor normalde bu sekilde hic olmuyodu bi kac gundur boyle huymu degistiriyor bilmiyorum dediklerini deniycem insallah sana da ise yarar ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarım kundak yap canım
Kundak yapamiyorum illa o eller bi yerden cikiyor 😂 kazaginin icinden cikiyor eller zibinin o yakadan disari illa cikiyor ellerini baglayinca hic uyumuyor bu sefer

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnsallah uykusu var ama surekli agliyor emzigini istiyor veriyorum ama atiyor normalde bu sekilde hic olmuyodu bi kac gundur boyle huymu degistiriyor bilmiyorum dediklerini deniycem insallah sana da ise yarar ☺️

Kundak yapamiyorum illa o eller bi yerden cikiyor 😂 kazaginin icinden cikiyor eller zibinin o yakadan disari illa cikiyor ellerini baglayinca hic uyumuyor bu sefer
Hahahaha biraz çekeceksin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla uykusuzluga ben hic dayanamam normalde allah gayretini veriyor genede 😂 gazi cok oldugu zaman gece 3 saatlik uykuyla koca gunu gecirmistim 1 gun 1 gece hic uyumamisti
Hahahaha aynen öyle canım rabbim dayanma gücü de veriyor bir de normalde davul çalsa uyanmayan ben oğlumun ıı demesine kalkıyorum 😂😂. Buna şükür. Sen biraz idare edecksin günlük duş aldir. Birde masaj yap miniğe belki uykuya gecisisni kolaylaştırır

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Gazi olabilirmi peki kuuzm

Gazi olabilirmi peki kuuzm
Inşallah kuzum🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar