1 yaş yemek yemiyor

• Konbuyu başlatan Shshs
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Shshs tarafından oluşturulan 1 yaş yemek yemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 664 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 1 yaş yemek yemiyor
Konbuyu başlatan Shshs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
S

Shshs

Guest
Kizlar kızım 1 yaşında önceden herşeyi yer beni hiç yormazdi 2 aydır hiç bişey yemek istemiyor sütümü bile istemiyor zorla veriyorum bu sefer de ağzında tutuyor ne yapicam akıl verin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar kızım 1 yaşında önceden herşeyi yer beni hiç yormazdi 2 aydır hiç bişey yemek istemiyor sütümü bile istemiyor zorla veriyorum bu sefer de ağzında tutuyor ne yapicam akıl verin
Etrafta dikkatini dağıtacak bir şeyler mi var peki canım benim oğlum da 14 aylık etrafta dikkatinş dağıtacak bir şey olunca asla yemek yemiyor. Ben o yüzden asla oyuncak bırakmıyorum etrafta yada mesela oğlum kırmıxı balık şarkısını dinlerken yemek yemeyi çok sever onu açıp yediriyorum o zaman yada yemezse sofraya onun için ayrı tabak ve kaşık koyuyorum o onunla uğraşırken yediriyorum..

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Etrafta dikkatini dağıtacak bir şeyler mi var peki canım benim oğlum da 14 aylık etrafta dikkatinş dağıtacak bir şey olunca asla yemek yemiyor. Ben o yüzden asla oyuncak bırakmıyorum etrafta yada mesela oğlum kırmıxı balık şarkısını dinlerken yemek yemeyi çok sever onu açıp yediriyorum o zaman yada yemezse sofraya onun için ayrı tabak ve kaşık koyuyorum o onunla uğraşırken yediriyorum..
Katılıyorum. Azı dişlerini çıkarıyorsa sıcaklardan da iştahsız olabilir bir süre sonra düzelecektir canım

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım dislerden yemeye bilir ve ayni zamanda sıcaktan ta yemege bilir biz bile sicaktan hic birsey yiyemiyoruz geçici bi durumdur muhakkak yiyecektir

Tüm sayfalar yüklendi.