Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 haftalık bebek çok hareketli olduğunda erkek olur diyorlar doğruluk payı nedir?
Benim cok rahat geçti hamileligim kusma felanda yoktu ultrasyonda bebeğim cok hareketli diye kıza benzetti doktorum ve kızım olacakmış 18. Haftada net gordu
Ultrasona girerken şekerli bişyler yediysen o da etkiler bende girdiğimde hiç kıpırdamadı yerini değiştirmedi yarım saat sonra alalım dedi iki tane çikolata yedim kıpır kıpır olmuştu
Bende 11+4 hamileyim fakat erken oldugunu biliyorum ikinci gebeligim ki kilolu bir kadinim ama onuncu haftada cok derinden boyle sanki vuruyor gibi hissesiyorum erken oldugunun da farkindayim ama gun icinde 1 kere de olsa muhakkak hissesiyorum
Dun izlemsitim doktor soylediki 12 haftaya 14 hafataya kadar anneler bebek hareketi sanarlar ama o bagirsak haraketleridir 14 haftadan sonra haraket eder bebekler ancak dedi bide ilk harkete başladığı zaman oyle cok haraketli oldugunu zanetmiyorum benimki 17 hafata haraket etti 22 hafataya kadar cok nadir gunde 1 veya 2ekez tekme atardi suanda 25 haftaya gectik valla hic durmuyor suanda surekli haraketli
Benimki erkek dedi doktor 14 haftada 20 hafatdada kesin erkek dedi benim ilk 4 ay cok fenydi cok fazla bulantim vardi sonradan gecti sabah aksam birsey yemeye bile korkardim fazla bulanti olunca bende kiz sandim ama erkek dedi
Sanmiyorum. Kizima hamileyim gittigim tüm doktorlar ilk andan beri masallah cok hareketli dediler. Bulantidan ayriliyor mu ona birsey demeyeceğim ben 3 ay boyunca bulanti çektim.
Biri yazmış erkek bebekte kız bebekten bulantı az olur diye her insan bir değildir benim kızım var 3 yaşında ona hamileyken çok rahattı sanki hamile değildim midem bulanmiyodu hiç biyerim agrimiyodu şimdi 4 buçuk aylık hamileyim bunada kız dedi ama hamile olduğunu ogrendigimden beri midem bulaniyo heryerim agriyo yani her hamilelikte bir olmuyo