Aa gercektenmi benim de tam 10 haftalik oldu bugunBenim ilk hamileliğim bende bugün 10 haftalık oldum yiyemedim halde çıktı benim de aynı durumdayız yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Boyum dq biraz kisa 60 kiloyum simdiden qldim basimi gidiyorum bakalim doguma top gibi yuvarlanarak giricem heraldeİyi akşamlar benim de 3 gebeliğim 10+1 günlük mide bulantısı çektiğim için fazla bir şey yiyemiyor dum ama şimdi hap kulanıyorum bulantı için az da olsa yemeğe başladım çıkarsa şimdiden sonra çıkar çünkü ilk iki gebeliğimde yaklaşık 10 Kilo alıyordum hem de karnım ile birlikte her tarafım çıkıyo du
Boyum dq biraz kisa 60 kiloyum simdiden qldim basimi gidiyorum bakalim doguma top gibi yuvarlanarak giricem heraldeİyi akşamlar benim de 3 gebeliğim 10+1 günlük mide bulantısı çektiğim için fazla bir şey yiyemiyor dum ama şimdi hap kulanıyorum bulantı için az da olsa yemeğe başladım çıkarsa şimdiden sonra çıkar çünkü ilk iki gebeliğimde yaklaşık 10 Kilo alıyordum hem de karnım ile birlikte her tarafım çıkıyo du
Benim boyum biraz kisa birazda kilo olunca ondan bunda erken cikti galibaBnde 10+6 haftaligim canım çıkmadı ikinci gebeliğim çok az var
Benim diger gebeliklerinde de oyleydi cok kilo veriyodum hatta kendi eski kiloma geliyodum dogum zamaninda ama bunda iki gundur dogru durst yemeye basladim arka badka ön baska tere gidiyoHerkeste farklı farklı oluyor demek ki canım benimde ikinci gebeliğim 13+4 deyiz ama 9 kilo gitti henüz karnım çıkmadı ama benim mide bulantısından sanırım yoksa bir arkadadim 4 aylıkken karnı baya cikmisti ikinci gebeliginde
Son düzenleme: