Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 haftalık hamileyim bebek çok hareket ediyordu ultrasonda baya şaşırdım sonuçta ben pek hissetmiyorum maşallah 🤭
Bende ilk defa bukadar net gördüm tam karşımdaydı ekran diğerlerinde korku heycandan bakmıyordum bile birde ekran başka taraftaydı artık rahatladım daha çok 3 aya giriyoruz çok şükür artık
Bende ilk defa bukadar net gördüm tam karşımdaydı ekran diğerlerinde korku heycandan bakmıyordum bile birde ekran başka taraftaydı artık rahatladım daha çok 3 aya giriyoruz çok şükür artık
Fırsatın olursa videosunu Çek en güzel zamanları sonrasında büyüyo ayrıntılıdan sonra doktorlar ayrı ayrı inceliyor organlara ciğere bakıyo ölçümler yapıyo bide küçük ya net o bacakları kollarının oynaması gözüküyor hatıra kalır elinde
Benimki de öyleydi ultrasonda bir saniye bile yerinde durmadan dönüyor hoplayıp zıplıyordu tabi küçük olduğu için hissetmesem de görünce şaşırıp seviniyordum
Oda bişey mi bizimki halay çekiyordu günlerce aklımdan çıkmamıştı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Fırsatın olursa videosunu Çek en güzel zamanları sonrasında büyüyo ayrıntılıdan sonra doktorlar ayrı ayrı inceliyor organlara ciğere bakıyo ölçümler yapıyo bide küçük ya net o bacakları kollarının oynaması gözüküyor hatıra kalır elinde