Yuzde 80 kiz dedi
H HatiCee Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1 23 Şubat 2021 #1 Yuzde 80 kiz dedi Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Şubat 2021
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 23 Şubat 2021 #2 Büyük ihtimalle kız canm
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 23 Şubat 2021 #3 Kız dediyse kızdır cnm RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim
Kız dediyse kızdır cnm RABBİM sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 23 Şubat 2021 #4 Kızdır o zaman canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
A Asmin❤Asaf 🧕 Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 24 Şubat 2021 #6 Yuzde 80 lik dilim vermesi icin cok erken bence
F Fatmacan Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 98 8 Mart 2021 #7 HatiCee' Alıntı: Yuzde 80 kiz dediEkli dosyayı görüntüle 447 Genişletmek için tıkla ... Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz
HatiCee' Alıntı: Yuzde 80 kiz dediEkli dosyayı görüntüle 447 Genişletmek için tıkla ... Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz
I Ipek27 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 31 8 Mart 2021 #8 Fatmacan' Alıntı: Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz Genişletmek için tıkla ... Doktor kendi veriyor devlette gidiyorsanız eğer onlar vermiyor diye duydum bir arkadaşımdan siz isteyin gidince ultrason goruntusunude istiyorum diye başta söyleyin size verirler.
Fatmacan' Alıntı: Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz Genişletmek için tıkla ... Doktor kendi veriyor devlette gidiyorsanız eğer onlar vermiyor diye duydum bir arkadaşımdan siz isteyin gidince ultrason goruntusunude istiyorum diye başta söyleyin size verirler.
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 8 Mart 2021 #9 Fatmacan' Alıntı: Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz Genişletmek için tıkla ... Doktor her kontrolde veriyo canm
Fatmacan' Alıntı: Kızlar bu fotorafi doktormu cıkarmanizi istiyo yoksa sizmi istiyonuz bende ondan cıkarmak istiyom yeni olduğum için bilmiyomda yardimci olsaniz Genişletmek için tıkla ... Doktor her kontrolde veriyo canm