Paylasında bakıp bakıp kocalarımıza saldıralım kızlar😅😅
Asmin❤Asaf Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 Konum Ankara 12 Şubat 2021 #1 Paylasında bakıp bakıp kocalarımıza saldıralım kızlar
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 12 Şubat 2021 #2 AsminAsaf' Alıntı: Paylasında bakıp bakıp kocalarımıza saldıralım kızlar Genişletmek için tıkla ... Hahah bakalim ben bekliyorum bugun evden işe erken çıktı bence almaya gitti ama
AsminAsaf' Alıntı: Paylasında bakıp bakıp kocalarımıza saldıralım kızlar Genişletmek için tıkla ... Hahah bakalim ben bekliyorum bugun evden işe erken çıktı bence almaya gitti ama
Asmin❤Asaf Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 Konum Ankara 12 Şubat 2021 #3 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Hahah bakalim ben bekliyorum bugun evden işe erken çıktı bence almaya gitti ama Genişletmek için tıkla ... Hadi insallah canim benim ki pzrtesiye kaldi
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Hahah bakalim ben bekliyorum bugun evden işe erken çıktı bence almaya gitti ama Genişletmek için tıkla ... Hadi insallah canim benim ki pzrtesiye kaldi
B Betül (❤Eda&Ela❤) Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 734 Konum Isveç 12 Şubat 2021 #4 AsminAsaf' Alıntı: Hadi insallah canim benim ki pzrtesiye kaldi Genişletmek için tıkla ... Benimki her sene alır ama bu sene almayadabilir hazır kavgalıyız ben aldim ona ama
AsminAsaf' Alıntı: Hadi insallah canim benim ki pzrtesiye kaldi Genişletmek için tıkla ... Benimki her sene alır ama bu sene almayadabilir hazır kavgalıyız ben aldim ona ama
A Alparslan❤AliErtuğrul Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 17 12 Şubat 2021 #5 Bn hediyemi aldim sag olsun altın bilezik yaptirmis
Asmin❤Asaf Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 Konum Ankara 12 Şubat 2021 #6 Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Benimki her sene alır ama bu sene almayadabilir hazır kavgalıyız ben aldim ona ama Genişletmek için tıkla ... Ay bu kavgalar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Şubat 2021 Alparslan❤AliErtuğrul' Alıntı: Bn hediyemi aldim sag olsun altın bilezik yaptirmis Genişletmek için tıkla ... güle güle tak cnm altin olarak eksigim yok sukur o yuzden daha degisik seyler beklyrm Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Şubat 2021
Betül (❤Eda&Ela❤)' Alıntı: Benimki her sene alır ama bu sene almayadabilir hazır kavgalıyız ben aldim ona ama Genişletmek için tıkla ... Ay bu kavgalar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Şubat 2021 Alparslan❤AliErtuğrul' Alıntı: Bn hediyemi aldim sag olsun altın bilezik yaptirmis Genişletmek için tıkla ... güle güle tak cnm altin olarak eksigim yok sukur o yuzden daha degisik seyler beklyrm
A Alparslan❤AliErtuğrul Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 17 13 Şubat 2021 #7 Saol cnm bnm umarim beklentini karsilayacak birsey gelir cnm
Asmin❤Asaf Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 Konum Ankara 13 Şubat 2021 #8 Alparslan❤AliErtuğrul' Alıntı: Saol cnm bnm umarim beklentini karsilayacak birsey gelir cnm Genişletmek için tıkla ... Kız bi demet gük beklym fazla bisey degil kurutup cercevesini yapcam cok bisey istemym ztn
Alparslan❤AliErtuğrul' Alıntı: Saol cnm bnm umarim beklentini karsilayacak birsey gelir cnm Genişletmek için tıkla ... Kız bi demet gük beklym fazla bisey degil kurutup cercevesini yapcam cok bisey istemym ztn
A Alparslan❤AliErtuğrul Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 17 13 Şubat 2021 #9 AsminAsaf' Alıntı: Kız bi demet gük beklym fazla bisey degil kurutup cercevesini yapcam cok bisey istemym ztn Genişletmek için tıkla ... Eee hadi bakalim ins gelir cercevesini nasil yapacan cnm
AsminAsaf' Alıntı: Kız bi demet gük beklym fazla bisey degil kurutup cercevesini yapcam cok bisey istemym ztn Genişletmek için tıkla ... Eee hadi bakalim ins gelir cercevesini nasil yapacan cnm
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 13 Şubat 2021 #10 Bnmki 15alacak kzama bn kendi hediyemi kendim sececem neyi istersem avmden gdp onu alacam o oducek hep bole yaparz
Bnmki 15alacak kzama bn kendi hediyemi kendim sececem neyi istersem avmden gdp onu alacam o oducek hep bole yaparz