Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ikinci gebeliğim bugün kontrole gittim 15+6 hamileyim doktor cinsiyete baktı kiz gibi dedi ama bacağını tam açmıyor dedi başka zaman gel tekrar Bakalım dedi sizce kesin mi ?
ikinci gebeliğim bugün kontrole gittim 15+6 hamileyim doktor cinsiyete baktı kiz gibi dedi ama bacağını tam açmıyor dedi başka zaman gel tekrar Bakalım dedi sizce kesin mi ?
İnşallah gene belli olmaz erkek te olabilir ama genelde bacağını acmiyor deniliyorsa kız çıkıyor canm Sağlıklı sıhhatli olsun da fark etmez ya,
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Net 18 19 da belli olur ama 15 Ken gitmişsin zaten sürekli hastaneye gitmenin bir anlamı yok bence canm 20 haftalık olunca tekrar git ozaman öğrenirsin burayada yazarsın bende merak ettim benimde 2. Gebelik Allah nasip ederse. 32 haftaligim şuan 2 kere tek gittim bir 20 haftalikta birde 30